Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Slovoreznica – kreativna radionica za osnovnoškolce

Split Tech City

Split Tech City

21.10.2020.

Ove subote, 24.10., s početkom u 10:00 sati održat će se Dizajnerska početnica. Radi se o programu kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja.

Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljem programa, polaznici i polaznice se, na način prikladan svom uzrastu, upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice.

Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

Tema ovog izdanja dizajnerske početnice je “Slovoreznica”,  a oblikovanjem forme slova, uz ponuđene predloške, polaznici će kroz igrivost raznih tehnika razvijati kreativnost. U konačnici cilj je dizajn individualizirane abecede ili niza pojedinačnih slova.

Dizajnerske početnice su prilagođene za sve zainteresirane osnovnoškolce (od 1. do 4. razreda) bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen, stoga požurite s prijavom na dizajnerskapocetnica@umas.hr

Prijave su otvorene do petka, 23.10. u 17 sati.

Voditeljica radionice je Lana Vitas, a kako bi ispoštovali epidemiološke mjere, organizatori su osigurali prozračenu prostoriju te limitirali grupu na 10 polaznika/ca koji će biti 2 metra udaljeni jedni od drugih.

Radionica će se održati u prostorijama Umjetničke akademije, na adresi  Zagrebačka 3, Split, a predviđeno vrijeme trajanja je 2 sata.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti