Shift Dev konferencija nam stiže u hibridnom obliku

S obzirom na svima nam već dobro poznate okolnosti, ovogodišnje, deveto, izdanje Shift Dev konferencije održat će se u ponešto drugačijem “ruhu.”

Vodeći se onom: “bolje da izumre selo nego običaji”, organizatori konferencije morali su se dobro potruditi kako bi i ove godine Split bio domaćin jedne od najvećih IT konferencija u ovom dijelu Europe.

Velika fleksibilnost organizatora ogleda se u činjenici da će ovogodišnji Shift biti kombinacija open air , odnosno održat će se i offline na prekrasnoj lokaciji splitskog Memorijalnog parka Sustipan (14.&15.09.), ali s ograničenim brojem ljudi, te online koncepta.

Rigorozno će se poštivati sve mjere Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pa će se tako posjetiteljima na ulazu mjeriti temperatura, ali ponešto drugačijom metodom od one na koju smo do sada navikli.

Naime, Tvrtka Nsoft imat će montiran svoj software Vision koji je spojen na termalnu kameru koja će na ulazu mjeriti tjelesnu temperaturu.

Isto tako, organizacijski tim će dijeliti i Goodie bagove s maskom i sredstvom za dezinfekciju, a u svakom trenutku posjetitelji se mogu javiti i na “Medical Station.” 

Konferencija će startati u popodnevnim satima, točnije od 15 do 21h, a s obzirom na vremensku promjenu održavanja, posjetiteljima će biti servirana večera.

Zanimljivih predavanja i korisnih savjeta, vjerujemo, neće nedostajati, a atmosferu će dodatno začiniti i koktel pauza koja je uvrštena u raspored. 🙂

Hoće li ovaj, hibridni, model održavanja konferecija postati svojevrsna praksa tek nam ostaje za vidjeti…

Osvojite ulaznicu za Shift konferenciju

Ukoliko još niste nabavili kartu za ovaj veliki događaj, pratite nas na Instagramu gdje vas uskoro očekuje  jedan mali giveaway.

 

 

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)