Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Dođi na novi meetup u Splitu i educiraj se o reaktivnoj arhitekturi!

Split Tech City

Split Tech City

09.09.2022.

Serengeti, jedna od vodećih software development tvrtki u Hrvatskoj, idući tjedan organizira predavanje i druženje u svom uredu na splitskoj rivi.

Prvi je to od mnogobrojnih događaja koje planiraju organizirati u Splitu.

Riva, burgeri, pivo

Seriju splitskih meetupa Serengeti otvara predavanjem Saše Ivičevića na temu reaktivne arhitekture, koje će se održati 15.9.2022. (četvrtak) s početkom u 17 sati na adresi Obala Hrvatskog narodnog preporoda 10 (4. kat).

“Predavanje planiramo održati na hrvatskom jeziku, a nakon službenog dijela slijedi druženje uz burgere i pivo. Pozivamo sve koji žele naučiti više o reaktivnoj arhitekturi da nam se pridruže”, najavljuje Ana Milas, direktorica marketinga i poslovnog razvoja tvrtke Serengeti.

Sudjelovanje je besplatno, no prijave su obvezne putem ove prijavnice.

Agenda: 

16:30 Okupljanje

17:00 Predavanje 

17:45 Burgeri i pivo

Više o predavaču i temi

Predavanje će održati Serengetijev direktor razvoja Saša Ivičević

Saša je Java developer s dugogodišnjim iskustvom u razvoju poslovnih web aplikacija za velike multinacionalne tvrtke.

U Serengetiju je odgovoran za vođenje produktnih timova. Bavi se agilnim metodologijama i uživa u praćenju novih koncepata i trendova u programiranju.

Saša Ivičević

“Na ovom meetupu upoznat ćemo se sa samim reactive manifestom i konceptom reaktivnog programiranja te ćemo se pozabaviti samom arhitekturom reaktivnih sustava”, objašnjava Ivičević.

Reaktivna arhitektura je pristup arhitekturi koji ima za cilj korištenje asinkronog slanja poruka ili arhitekture vođene događajima za izgradnju responzivnih, otpornih i elastičnih sustava.

Takvi sustavi moraju podržati povećanje opterećenja i onemogućiti nedostupnost, a developeri usvajajući reactive manifesto i paradigme reaktivnog programiranja stvaraju upravo takva rješenja. 

Vidimo se!

Uvijek naglašavamo koliko toga dobrog mogu donijeti odlasci na meetupe – od opuštajućeg druženja preko edukacije do povezivanja s potencijalnim klijentima, suradnicima, zaposlenicima/poslodavcima…

Ne zaboravi da popis nadolazećih splitskih meetupa uvijek možeš provjeravati u našem Kalendaru.

Vidimo se!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti