Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

S Teom Zavacki o redefiniranju poduzetništva

Romana Ban

Romana Ban

18.06.2020.

I u Hrvatskoj se polako redefinira pojam poduzetništva te se sve više mladih odlučuje na pokretanje vlastitog posla.

Često je riječ o kreativnim poslovima, u kojima mladi mogu izraziti svoju osobnost i sposobnosti, pružajući vrijednost ciljanoj publici, a istovremeno uživajući u stvarima koje su njima važne, poput vremenske i financijske slobode i autonomnosti.

Put do pokretanja svog posla često je dug, pun nesigurnosti i preispitivanja, donošenja odluka koje se drugima čine besmislenima, kao i potpunog zaokretanja dotadašnjeg smjera obrazovnog ili karijernog puta.

Od inženjerke do poduzetnice

O svemu gore navedenom popričat ćemo 24.6. s Teom Zavacki, koja će nam otkriti:

  • Kako je inženjerka elektrotehnike slučajno završila u poduzetništvu – i zašto se to danas može dogoditi svakome
  • Kako pokrenuti online biznis na našim prostorima
  • Kako se poslovni ciljevi mijenjaju s vremenom i kako ih ispravno postaviti
  • Kako izgleda lifestyle biznis u Hrvatskoj te je li moguće ostvariti balans privatnog i poslovnog života
  • 3 primjenjive ideje za sve one koji već grade ili žele graditi profitabilan online posao koji čini razliku

S Teom se družimo 24.6. (srijeda) u 18 sati u formi dijaloga putem Instagram Live-a. 🙂

O Tei Zavacki

Tea je inženjerka elektrotehnike i poslovna trenerica s višegodišnjim iskustvom rada u facilitaciji poslovnih treninga za vodeće regionalne kompanije.

Formalnu edukaciju u području prijenosa znanja stekla je u Litvi te od tada djeluje kao poslovna trenerica i konzultantica s više od 2.500 sati rada u području human-centered dizajna, produktivnosti i korisnika novih generacija.

Istovremeno, Tea je poduzetnica i kroz #radimposvom brend pomaže drugim poduzetnicima i freelancerima iskoristiti puni potencijal online svijeta i time povećati prodaju i pozitivan utjecaj na zajednicu.

Ta misija trenutno obuhvaća online i offline programe, kroz koje je do sada prošlo više od 150 ljudi koji uspješno poduzimaju korake prema svojim poslovnim ciljevima.

U slobodno vrijeme Tea dijeli svoje znanje i iskustvo na platformi TeaTime, kao i na drugim portalima poslovne tematike.

Često drži predavanja na regionalnim konferencijama, među kojima je i TEDx.​

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.

Povezane novosti