Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

S Andreom Tintor o PR-u za poduzetnike i kreativce

Split Tech City

Split Tech City

12.10.2020.

Početkom ožujka odjednom je sve stalo, a ta stagnacija posebno se osjetila u event i oglašivačkoj industriji. Predstave, koncerti i sva društvena događanja su otkazana zbog koronavirusa i mnogi su se našli u poslovno izazovnoj situaciji.

Odustajanje nije bila opcija

Neki su odustali ili morali odustati od starih i novih poslova, no neki su odlučili krenuti
naprijed. U ovu drugu skupinu spada i gošća našeg skorašnjeg Instagram Live-a – Andrea Tintor.
U jeku zatvaranja ekonomije odlučila se za poslovno osamostaljivanje te pokretanje vlastite PR agencije. Do tada je radila u PR agenciji, bila je novinarka te stjecala iskustvo s obje strane medijske “medalje”.

U poduzetništvo je ušla s entuzijazmom da edukacijama pomogne kreativcima i malim te srednjim tvrtkama pri osmišljavanju komunikacijske strategije koja ostvaruje njihove poslovne ciljeve i građenju odnosa s predstavnicima medija.

O svemu navedenom popričat ćemo s Andreom Tintor koja će nam otkriti:

  • Kako je pokrenula posao usred pandemije koronavirusa
  • S kojim izazovima se susrela
  • Koje lekcije o poduzetništvu je naučila putem
  • Kako da kreativni rad bude medijski prepoznat
  • Koje su prednosti oglašavanja u nišnim medijima

S Andreom se družimo 22.10. (četvrtak) u 18 sati u formi dijaloga putem Instagram Live-a. 🙂

O Andrei Tintor

Andrea Tintor je konzultantica za brending i digitalne komunikacije te kolumnistica koja aktivno piše i promišlja o fenomenima pop-kulture.

Tijekom poteklih pet godina Andrea je pisala blog, radila kao novinarka, vodila radionice o osobnom brendiranju, surađivala s poznatim medijskim kućama i regionalnim konferencijama, sudjelovala u kreiranju projekata globalno uspješnih brendova.

Njezina strast je prenošenje znanja, educiranje o benefitima popularne kulture, kreiranje komunikacijskih strategija i strukturiranje procesa osobnog brendinga te online sadržaja.

Upravo to je ideja njene osobne platforme , ali i posla koji radi i živi – pružiti ljudima feel good komunikaciju i proširiti vidike.

Kolumnu o fenomenima pop-kulture piše za popularni lifestyle portal Jolie.hr koja izlazi svakog ponedjeljka.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti