Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

U Splitu se održava regionalna HR konferencija (a mi imamo popust za članove!)

Split Tech City

Split Tech City

29.04.2022.

Ovogodišnji je svibanj pun događanja u Splitu, a pritom ne mislimo samo na proslavu Sudamje!

Najavljene su brojne konferencije i veseli nas što će naš grad barem nakratko postati “centrom svita” u određenim područjima.

Regionalna konferencija o upravljanju ljudskim resursima

Među temama za koje nam je posebno drago što im se daje na važnosti baš u našem gradu su ljudski potencijali (eng. HR – human resources).

Naime, regionalna HR konferencija Kriza kao pokretač promjena održat će se od 5. – 7. svibnja u Hotelu Park, a okupit će stručnjake iz područja vođenja ljudskih potencijala. 

Konferencija je namijenjena svima koji se bave ljudskim resursima, ali i svima koji žele poboljšati rad svog tima i svoje organizacije radom sa svojim zaposlenicima.

Svjetski cijenjeni predavači

Organizatori, među kojima su osnivačica i volonteri alumnija Learning by Doing, programa za razvoj HR stručnjaka, najavljuju izlaganja 16-ero govornika iz regije i svijeta.

“Naši govornici dolaze iz raznih zemalja, ali im je zajedničko razumijevanje jezika, kultura i prvenstveno ljudi”, istaknula je u ime organizatora Jasna Rilović iz tvrtke Human Capital.

Oni su stručnjaci iz područja upravljanja ljudskim resursima, direktori firmi i financijski direktori, savjetnici i dr. koji dolaze iz vrlo uspješnih kompanija poput ITEngine, Iolaps, A1, Bartog, Marvelsoft, Atlantic grupa, Wiener osiguranje, Studenac grupa, ali i Udruge MHRA, Koučing centra, ACT i Business & Sport.

Jasna Rilović (Human Capital)

“Iako je ovo regionalna konferencija, ne želimo se bazirati samo na iskustvima s naših područja i zato smo izrazito ponosni što imamo priliku čuti iskustva iz svijeta. Kao posebni gost konferencije dolazi nam Marijo Bos, predavačica na poznatom MBA studiju Cotrugli Business School, koja će proširiti naše vidike i izvan granica našeg poslovanja i naših zemalja.”

Promišljanje o aktualnim temama

Neke od tema o kojima ćemo imati prilike saznati nešto više na ovoj konferenciji su:

 • HR u doba akvizicija (i korone)
 • Stvaranje HR tima u brzorastućoj IT kompaniji
 • Organizacijska kultura u hibridnom načinu rada
 • Transformacija organizacije u doba korone
 • Ima li održivog poslovanja bez HR-a
 • Kako otkriti buduće talente već za vrijeme srednjoškolskog i fakultetskog obrazovanja
 • Kako razviti sportski mindset kod naših zaposlenika
 • Kako rješavati online probleme u timu
 • Koji su izazovi HR-a u IT industriji (ali i svim ostalima)
 • Koji su to novi alati za razvoj zaposlenika
 • Kako se snaći u novim i nepredvidivim situacijama u ulozi voditelja ljudskih resursa

“Tri dana ispunjena iskustvima vrhunskih stručnjaka iz vođenja ljudskih potencijala, s dovoljno vremena za večernje opuštanje uz nastup Petra Graše i mnoštvo nagrada naših sponzora, dovoljan su razlog da si dozvolite druženje uživo s kolegama i kolegica iz zemalja Adria Regije”, poziva Jasna.

Bogatstvo stjecanja novih saznanja od ljudi koji su krizu iskoristili za promjenu, stvaranje nekih novih poznanstava i prijateljstava, uz zvuk mora i mnoštvo sunca, dovoljna su garancija kvalitetne i uspješne konferencije, optimistični su organizatori.

Sve detalje o konferenciji možeš vidjeti na stranici Learning by doing.

Super popust za članove Split Tech City zajednice

Za kraj ove najave razveselit ćemo sve članove Split Tech City zajednice viješću kako smo osigurali odličan popust za sudjelovanje na ovoj konferenciji!

Naime, svi članovi, odnosno zaposlenici naših tvrtki-članica, imaju priliku kupiti ulaznicu po cijeni od 2000 kn umjesto 3000 kn! Bitno je samo da pri ispunjavanju prijavnice u napomenu stavite da ste članovi STC-a. 

Nema na čemu i vidimo se na konferenciji! 🙂

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti