Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Razvijte liderske vještine uz ciklus radionica u organizaciji SPI-a

SPI Split

SPI Split

18.09.2021.

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB“, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade. 

Rujan  nam donosi novu temu mjeseca – “Vodstvo i liderstvo“. Svi za sebe vole vjerovati kako su rođeni da budu lideri, prvi, oni čija riječ vrijedi i koja se prati. Međutim, vodstvo ili liderstvo nije nešto s čime se rađate (čast iznimkama) već vještine koje lidere krase stječu se vremenom, vježbom, iskustvom i edukacijom.

Stoga vam donosimo 4 radionica iz svijeta vodstva i liderstva:

22. rujna s početkom u 15:00h, Michael Anderson na temu “Everything I wished I knew about Leadership when I was starting out

23. rujna s početkom u 17:00h, Marija Kalinić iz tvrtke ESM – Eppur Si Muove na temu “Leadership

28. rujna s početkom u  17:00h, Dubravka Fazlić iz tvrtke Peptu svijet, na temu “Mindful leader

29. rujna s početkom u Dragan Knežević iz tvrtke SofaScore, na temu “Leadership 2.0

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.

Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Prijave za navedene radionice mogu se pronaći na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.

Podijeli


O autoru:

SPI Split

Studentski Poduzetnički Inkubator djeluje na Ekonomskom fakultetu u Splitu te je namijenjen svim proaktivnim i poduzetnim studentima Sveučilišta u Splitu, s ciljem promicanja poduzetništva mladih te povećanja uspješnosti njihovih poduzetničkih poduhvata.

Povezane novosti