Pridruži nam se na drugom Festivalu tehnologije i poduzetništva!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Najava projekta “Studentski digitalni HUB”

SPI Split

SPI Split

28.01.2021.

Poduzetnički centar Split u suradnji sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu provodi projekt “Studentski digitalni HUB” s ciljem jačanja osobnog i profesionalnog razvoja te kompetitivnosti mladih na tržištu kroz razvoj digitalnog programa neformalnog učenja.

Također, kroz jačanje kapaciteta mladih u sustavu visokog obrazovanja nastoji se mlade potaknuti na intenzivnije uključivanje u razvoj lokalne zajednice. Kroz “Studentski digitalni HUB” provodit će se edukacije iz područja:

  • Digitalne vještine gdje se naglasak stavlja na digitalnu inteligenciju i pismenost, korištenje digitalnih alata u učenju i virtualnoj suradnji te programske jezike.
  • Poduzetničke vještine gdje se naglasak stavlja na digitalni marketing, komunikacijske i prezentacijske vještine, prodajne vještine i poslovno pregovaranje te pisanje projektnih prijedloga i upravljanje projektima.
  • Vještine osobnog razvoja gdje se naglasak stavlja na vodstvo i liderstvo, timski rad, pripremu za tržište rada te tehnike generiranja i testiranja ideja.

Mjesec veljača posvećen je temi “Digitalna inteligencija i pismenost” te će se kroz niz radionica studenti i mladi uvesti u svijet rudarenja podataka (Data Mining), obrade i vizualizacije podataka koristeći softver Tableau te kreiranja i upravljanja You Tube kanalima. Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje.

Detaljan raspored svih edukacija i aktivnosti bit će dostupan ovdje, a projekt je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije i provodit će se kroz cijelu 2021. godinu.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem sljedećeg kontakta:

Zvonimir Jukić – Projektni koordinator
+385 (0) 97 6543 414
spi@efst.hr 

Podijeli


O autoru:

SPI Split

Studentski Poduzetnički Inkubator djeluje na Ekonomskom fakultetu u Splitu te je namijenjen svim proaktivnim i poduzetnim studentima Sveučilišta u Splitu, s ciljem promicanja poduzetništva mladih te povećanja uspješnosti njihovih poduzetničkih poduhvata.

Povezane novosti