Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Startupi u zdravstvu, prijavite se na program predakceleracije NetHub Validated!

Split Tech City

Split Tech City

14.09.2022.

Znaš li da NetHub akcelerator organizira NetHub Validated program za startupe?

Tim će programom pružiti podršku startup timovima u ranoj fazi razvoja u procesu od ideacije do validacije novih i postojećih disruptivnih poslovnih ideja i koncepata u području virtualne skrbi, daljinskog praćenja pacijenata i analize podataka u zdravstvu.

Podrška dobrim idejama

Sustav zdravstva je složen, a za izgradnju uspješnog healthtech startupa potrebno je više od dobre ideje.

“Kroz tromjesečni program pomoći ćemo startup timovima izradom i provedbom individualiziranog mentorskog paketa i umrežavanjem s tehnološkim mentorima, pružateljima zdravstvene i socijalne skrbi, kao i njihovim korisnicima”, objašnjava Maja Čurković iz NetHub akceleratora.

Timovi će uroniti u svijet tehnologija u zdravstvu te uz ograničene resurse provjeriti koncept svojih healthtech inovacija u industrijski relevantnom okruženju i definirati daljnje korake u razvoju svojih startupa.

Timovi

Startup timovi trebaju imati 2 do 4 člana, a NetHub akcelerator će u program uključiti ukupno 3 tima.

Kako bi se osigurala predanost i kontinuitet poslovanja nakon dovršetka Programa, svaki startup tim treba osigurati minimalno jednu osobu koja će u potpunosti biti posvećena Programu.

Timovi trebaju imati definiranu poduzetničku ideju ili izazov u području virtualne skrbi, daljinskog praćenja pacijenata i analize podataka u zdravstvu koji žele riješiti.

Prijave se zaprimaju do 19. rujna 2022., a odabrani prijavitelji bit će objavljeni 29. rujna 2022.

Nagrade

“Rad s najboljima ne završavamo na Demo danu, već nastavljamo dalje u pružanju podrške timu u razvoju startupa kroz mentoriranje, umrežavanje i pristup financiranju”, ističe Maja i otkriva nam sve o nagradama koje čekaju najbolje timove:

  • 1. nagrada: 15.000 EUR u vrijednosti usluga NetHub akceleratora;
  • 2. nagrada: 10.000 EUR u vrijednosti usluga NetHub akceleratora.
Vrijeme i Demo dan

Program predakceleracije trajat će od rujna do studenog 2022., a sve prema izrađenom individualiziranom programu.

Demo dan održat će se krajem studenog 2022. Svi timovi prezentirat će svoje poslovne ideje stručnom žiriju, koji će činiti vrhunski stručnjaci iz mreže NetHub akceleratora.

Kako se prijaviti?

Prijavni obrazac možeš pronaći ovdje.

Prijave će biti vrednovane prema nizu kriterija uključujući kvalitetu tima i mogućnosti rasta, odnosno značajnost odabranog izazova.

Za dodatne informacije slobodno se javi na info@nethub.hr.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti