Prilike za dalmatinske startupove u Bavarskoj

Za prosinac smo vam pripremili jedno posebno predavanje. U goste nam dolazi dr. Carsten Rudolph predstaviti mogućnosti za dalmatinske osnivače i startupove u Bavarskoj. Predavanje će se održati 6. prosinca od 18 sati u WiP Coworkingu.

Bavarska mreža investitora okuplja više od 250 poslovnih anđela i stotinjak institucionalnih investitora poput venture capital fondova. Ključnu ulogu u spajanju tih investitora i mladih tvrtki ima BayStartUp, čiji je čelni čovjek naš gost predavač dr. Carsten Rudolph.

Svjetske kompanije poput Siemensa, Audija, MAN-a i Allianza upravo su odabrale Bavarsku za svoje europsko ili svjetsko sjedište. No najmanje u onoj mjeri u kojoj brine za globalne igrače, Bavarska brine i za mlade osnivače i startupove. Dr. Carsten će nas provesti kroz bavarsku startup scenu i dati korisne savjete o tome kako započeti internacionalizaciju startupova ili tvrtke. Zašto ne biste u osvajanje njemačkoga tržišta krenuli upravo iz Bavarske? Odgovor na ovo pitanje dođite čuti 6.12. u WiP Coworking.

Događanje organiziraju Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora i Split Tech City uz potporu Predstavništva Slobodne Države Bavarske u Hrvatskoj.

Agenda:

18:00     Registracija sudionika

18:15     Pozdravne riječi

18:25    „Mogućnosti za međunarodne startupove – iz Bavarske na njemačko tržište“, Dr. Carsten Rudolph, direktor BayStartUp GmbH

19:15     Quiz o Bavarskoj za sudionike

19:25     Neformalno druženje, networking

Prijavu svog dolaska na ovaj događaj možete učiniti ovdje.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.