Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Prijavi se na Aspirin League Of Legends turnir!

Split Tech City

Split Tech City

26.04.2022.

Visoka škola Aspira organizira prvi e-sports League Of Legends turnir Aspira Tournament Spring 2022, namijenjen svim gamerima i ljubiteljima igara.

Turnir će se održati 30. travnja u prostorijama Visoke škola Aspira u Splitu u popodnevnim satima.

Pozivaju se svi igrači stariji od 15 godina da prijave svoj tim putem ove prijavnice i da redovno prate objave na službenoj web stranici Visoke škole Aspira i društvenim mrežama, gdje će kontinuirano biti objavljivane sve potrebne informacije.

Prijave se zaprimaju do 27. travnja u 23:59 h i limitirane su na 16 prijavljenih timova koji sadrže 5 članova + 1 zamjenskog člana.

Kapetan tima prijavljuje cijeli tim putem gore navedene prijavnice i s Kapetanom će dalje Visoka škola Aspira komunicirati za sve detalje.

Za pobjednike je osiguran bogat nagradni fond koji prelazi vrijednost od 90.000,00 kn, medalje, gaming oprema glavnog sponzora turnira (Mikronis) i Aspirin goodie bag.

Sve detalje i pravila sudjelovanja možeš pročitati ovdje.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti