Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Tražimo kolege volontere: Piši za Split Tech City!

Split Tech City

Split Tech City

31.05.2022.

Split Tech City je portal koji prati zbivanja na splitskoj tehnološkoj sceni.

Naša su ciljana publika osobe koje rade u tehnološkom sektoru (IT, marketing, dizajn, tech startupi) i oni koji žele krenuti tim putem, bilo da su srednjoškolci/studenti ili (ne)zaposleni.

Fokusirani smo na IT sektor Splita i okolice jer težimo tome da svoj grad činimo još boljim mjestom za život, rad i obrazovanje. Ipak, s obzirom na mogućnosti koje pruža internet, pogotovo u kontekstu rada i učenja na daljinu, imamo potencijal utjecati na mnogo šire područje i na puno više ljudi. 

O čemu pišemo?

Želimo da se pročuju velike priče o malim-velikim ljudima koji su poštenim radom uspjeli izgraditi posao u IT sektoru, i to najčešće ne samo sebi nego i drugima, u Splitu. Želimo da takve priče motiviraju naše čitatelje na učenje i razvoj.

Želimo širiti priče o mladima koji rade zanimljive poslove ili volontiraju na odličnim projektima unutar splitskog tehnološkog sektora.

Želimo slaviti male i velike uspjehe članova splitske tehnološke zajednice.

Želimo širiti informacije o otvorenim radnim mjestima i prilikama za osobni i profesionalni razvoj u svijetu tehnologije i poduzetništva.

O tome pišemo!

Postani autor/ica Split Tech City portala!

Ako ti se sviđaju teme o kojima pišemo, a i sam/a “imaš mota” za pisano izražavanje, razmisli o tome da i ti postaneš dijelom ekipe koja stvara sadržaj na ovom portalu!

U potrazi smo za entuzijastima koji će volonterski utkati dio sebe, svojih interesa i snova, u kreiranje motivirajućeg, korisnog i zanimljivog pisanog sadržaja za Split Tech City!

Osim intervjua sa zanimljivim stručnjacima, izvještaja s odličnih događaja i članaka o aktualnim temama, možeš imati svoju kolumnu o području u kojem radiš ili u kojem se želiš usavršavati.

Što očekujemo?
  • izvrsno poznavanje hrvatskog jezika u govoru i pismu
  • osmišljavanje tema za članke
  • pisanje tekstova vezanih za tehnologiju i poduzetništvo u Splitu i regiji
  • suradnju s ostalim članovima tima
  • volonterski angažman od min. 3 sata tjedno
Što nudimo?
  • stalno mentorstvo i interne edukacije
  • priliku za upoznavanjem istaknutih članova splitske tehnološke zajednice
  • sudjelovanje na radionicama i predavanjima o digitalnom marketingu
  • vidljivost i neprocjenjivo iskustvo
  • pisanu potvrdu o volonterskom angažmanu

Ako ti zvuči zanimljivo, javi nam se do 10.6.2022. na romana@split-techcity.com!

Zajedno ćemo pisati nove priče za pamćenje!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti