Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Potrebe startupova i poduzetnika početnika

Split Tech City

Split Tech City

15.01.2022.

“Od 100 startupa samo je jedan uspješan”,

poražavajuća je činjenica koju morate imati na umu ako ste poduzetničkog i inovativnog duha.

Unatoč tome što vjerujete da imate dobru ideju te potrebna znanja za realizaciju iste (ili dobre kolege s potrebnim znanjima), morate biti svjesni da to nije garancija uspjeha.

Zapravo, garancije za uspjeh nema ni u jednom području, a naročito ne u poduzetništvu.

Ruku pod ruku s poduzetništvom ide i neizvjesnost, pa ako ste osoba koja se s tim ne može nositi i težite stabilnosti, vrlo je vjerojatno da vi i poduzetništvo niste pravi fit.

Ne trudite se izbjegavati greške

Možete uložiti ogromne napore, ali greške nećete moći izbjeći; većini startupa/poduzetnika početnika zajedničke su upravo greške. Neki griješe u komunikaciji, drugi u marketingu, treći imaju i dobru ideju i dobru realizaciju, ali je tajming pogrešan…

Neke greške ćete lako i brzo popeglati, dok druge mogu biti pogubne za vaše poslovanje. 

Tko radi, taj i griješi, a sve dok iz grešaka učite – vi pobjeđujete!

A što kažu startupi?

S obzirom na to da smo zajednica sastavljena od progresivnih tvrtki, startupa, udruga i inicijativa te da konstantno osluškujemo potrebe zajednice kako bismo pružili vrijedan sadržaj/edukacije u svrhu rješavanja problema i “skraćivanja” puta prema uspjehu, želimo čuti vaše potrebe.

S ciljem dobivanja uvida u potrebe startupa/poduzetnika početnika, s vama dijelimo kratku anketu i molimo za iskrene odgovore.

Anketa je anonimna, a dobiveni odgovori služit će isključivo za potrebe istraživanja. 

“Alone we can do so little; together we can do so much!”

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti