Postoji li posao iz snova?

Na dvanaesto izdanje “Women in tech meetup Split” u goste nam dolazi Iva Majstorović iz agencije Degordian! Ona će održati predavanje “Dream job postoji”, nakon čega slijedi neformalno druženje. Predviđeno ukupno trajanje događaja je 90 min.

Kao mala nikad nije bila štreberica, a sad kaže da uči svaki dan i u tome uživa. Iva Majstorović već šest godina radi u agenciji Degordian. Promijenila je dosad puno pozicija – od social medie preko vođenja klijenata pa sve do vođenja projekata, dok je trenutno zadužena za sve najvažnije procese i projekte unutar Degordian grupe (Zagreb, Beograd, Mostar).

U svojoj prezentaciji s nama će podijeliti svoj razvoj u agenciji, ali i neke savjete na što obratiti pažnju kod biranja svog puta. Ako sve dobro posložimo, dream job je lako pronaći, barem ona tako kaže.

Raspored:

18.00-18.15 Networking
18.15-19.00 Predavanje
19.00-19.30 Networking

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na Meetup.com platformi.

Predavanje će se održati u prostorijama tvrtke Extension Engine Croatia (ulica Domovinskog rata 49, četvrti kat).

Naš meetup “Women in tech meetup Split” organizira se zahvaljujući sponzorstvu američko-hrvatske tvrtke Extension Engine i uz podršku Splitsko-dalmatinske županije u sklopu njihova projekta ICT županija.

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.