Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Poduzetnički kafić “IT & COVID – Kako preživjeti u doba pandemije?”

Tina Tomičić

Tina Tomičić

15.09.2020.

Nema sektora koji na određeni način nije pogođen nastalom pandemijom. Neki su se uspjeli snaći i izvući maksimum iz ove specifične situacije, dok drugi, nažalost, nisu bili tako snalažljivi.

Koga je Covid u brzo rastućem IT sektoru pogodio i doveo do bankrota, kome se otvorila prilika za poslovni rast te koje su procjene poslovanja IT sektora u budućnosti pod sjenom pandemije, samo su neke od tema kojih će se dotaknuti panelisti na prvom u nizu poduzetničkom kafiću, organiziranom od strane STech akceleratora.

Tema je, naravno, kako preživjeti u doba pandemije kada ste zaposleni u IT sektoru, a gosti panelisti su:

  • Ivan Burazin, vlasnik Codeanywhere i Shift Conference,
  • Toni Blašković, vlasnik tvrtke Adriagate,
  • Mario Frančešević, vlasnik tvrtke SeekandHit

Poduzetnički kafić bit će organiziran na otvorenom, točnije terasi hotela Park, u srijedu 23.09. s početkom u 18 sati i poštivat će se sve trenutne epidemiološke mjere.

Nije naodmet spomenuti kako se poduzetnički kafići planiraju održavati redovito sve do listopada 2021. godine, a zamišljeni su kao mjesto susreta svih poduzetnika i dionika na kojima je uvijek moguće ostvariti dodatno poznanstvo i pričati o bitnim temama za poduzetnike.

Sudjelovanje na ovom događaju je besplatno, ali je obvezna prijava ovdje.

Dođite, poslušajte korisne savjete, podružite se uz kavu i kolače. 🙂

Medijski partner događaja je Split Tech City.

 

 

 

 

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti