Otvoren poziv stručnjacima iz cijele regije

Prošla godina nas nije štedila, ali unatoč tome što smo većinu vremena proveli u zatvorenom i bez pretjeranih interakcija sa zajednicom ipak smo uspjeli u svom naumu – organizirali smo čak 27 online događaja s profesionalcima iz cijele Hrvatske i 6 offline kada je to situacija dopuštala.

Ove godine, predavanjima različite tematike, želimo nastaviti otvoreno i nesebično dijeliti znanja i pružati vam sadržaj koji inspirira i gradi.

S obzirom da smo tehnološka zajednica, tematski obuhvaćamo područja marketinga, dizajna, developmenta, poduzetništva, startup-a, AI-a i strojnog učenja, a sve s ciljem omogućavanja zajednici dobivanje korisnih savjeta od stručnjaka iz spomenutih područja, jer smo svjesni da jedino interakcijom i dijeljenjem znanja i iskustava možemo ojačati zajednicu.

Što se tiče formata samih predavanja, fleksibilni smo i otvoreni za hibridni model; volimo druženja uživo u ugodnoj atmosferi i uz neizostavan networking, ali nemamo problema niti sa Zoom-om dok traju protuepidemijske mjere ili u situacijama koje onemogućuju predavaču dolazak, s obzirom da su dobrodošli predavači iz cijele Hrvatske, a i šire.

Ako vam se ovaj koncept čini zanimljivim, imate iskustva u (barem) jednom gore navedenom području i svojim predavanjem želite doprinijeti zajednici, molimo vas za ispunjenje ankete.

Isto tako, slobodno proslijedite poziv svima za koje smatrate da bi rado podijelili znanja i iskustva Split Tech City zajednici! 🙂

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)