Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

PlayNirvana Group je novi član Split Tech City zajednice

Romana Ban

Romana Ban

03.06.2022.

U zadnje nam se vrijeme javlja sve više tvrtki koje žele podržati naš rad i aktivnije se uključiti u život lokalne tehnološke zajednice.

Među njima je i PlayNirvana Group, za koju prije, priznajemo, nismo ni čuli.

Samozatajni, a impresivni 

Otišli smo ih posjetiti te smo ostali oduševljeni njihovim prostorom (uredi im se nalaze u sklopu trgovačkog centra Mall of Split).

Ipak, ono što nas je još više oborilo s nogu je njihov mladi tim, njih više od 30, koji samozatajno rade na velikim projektima za još veće klijente. Imaju čak i odjel koji razvija hardverske proizvode!

Josip Tusun, voditelj ogranka grupacije u Splitu, inače back-end developer koji se iz “bijelog svijeta” prije nekoliko godina vratio u Split, upoznao nas je s ovom impresivnom tvrtkom.

Josip Tusun
Posao kao igra, igra kao posao

PlayNirvana Group je iskusna i stabilna međunarodna tvrtka u američkom vlasništvu s dugogodišnjem tradicijom u betting industriji. 

“Bavimo se razvojem softvera za lutrijske igre, sportsko klađenje, online casino i razvojem vlastitih originalnih igara.”

Osim u Splitu, imaju ured i u Zagrebu.

U potrazi za kvalitetnim kadrom

Ukupno zapošljavaju više od 70 djelatnika, koji se bave različitim područjima:

programiranje, QA, bookmaking, tehnička podrška, design, business intelligence, računovodstvo, marketing.

Kako nam je Josip rekao, uvijek su u potrazi za kvalitetnim kadrom, primarno u programerskom odjelu, ali otvoreni su i za prijave za druge pozicije.

Kao najveću posebnost ove tvrtke ističe individualni pristup prepoznavanju te unaprjeđenju ključnih vještina svakog djelatnika.

Dobro došli u Split Tech City!

Čast nam je što je PlayNirvana Group odlučila postati dijelom Split Tech City zajednice.

“Prepoznali smo vaš kvalitetan rad te želimo sudjelovati u napretku i budućnosti zajednice s obzirom na to da u Splitu planiramo graditi dugotrajno poslovanje.”

Veselimo se zajedničkim projektima i aktivnostima te vam želimo puno uspjeha i zadovoljstva u radu. Dobro došli u Split Tech City!

Zajednica

Split Tech City zajednica sastavljena je od dobronamjernih i progresivnih tvrtki, startupa, udruga, inicijativa, ustanova i pojedinaca. Zajedno potičemo i razvijamo IT sektor Splita i regije.

Istraži zajednicu

Podijeli


O autoru:

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih na Split Tech City portalu.

Povezane novosti