PANEL RASPRAVA: Izazovi i ciljevi lokalnih udruga

U srijedu 31.03. s početkom u 17 sati organiziramo online panel raspravu s 4 studentske udruge kako bismo popričali o razlozima osnivanja, izazovima s kojima se udruge suočavaju u svom djelovanju, načinima pomoću kojih dolaze do novih članova i još mnogočemu.

Prijava za sudjelovanje putem Zoom platforme je obavezna, a možete je izvršiti na linku.

Gosti panelisti su predstavnici studentskih udruga AIESEC, DUMP, DVK i FESB RACING, a panel će moderirati izvršna urednica Split Tech City portala Tina Tomičić.

O AIESEC-u

Najveća organizacija vođena od strane studenata usmjerena ka razvijanju liderskog potencijala mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno-odgovornih projekata, AIESEC mladima pruža jedinstvenu mogućnost za osobni i profesionalni razvoj.

Predsjednik AIESECA Split, student farmacije, Vedran Horvat pričat će u ime ove organizacije, a sve što vas zanima, a možda ne stignemo obuhvatiti kroz sat vremena trajanja panela, možete slobodno pitati po završetku.

DUMP

Ian Paligorić zadužen za marketing i PR Udruge mladih programera DUMP ispričat će nam koja još područja, osim programiranja, pokriva ova vrijedna ekipa, kako postati DUMPovac i koji su im najznačajniji projekti.

UDRUGA DVK

Iza kratice DVK krije se studentska Udruga dizajna vizualnih komunikacija s kojom je Split Tech City već ostvario uspješnu suradnju kroz projekt Abstrakt, a radilo se o ciklusu predavanja iz područja dizajna. Ipak nećemo vam sve otkriti odmah u najavi, pridružite nam se i saznajte kako “dišu” mladi dizajneri.

Udruga studenata primijenjenog strojarstva – FESB RACING

Ova ekipa iza sebe ima već nekoliko izrađenih bolida, ali i motocikala te redovito sudjeluje na međunarodnim natjecanjima. Članovi udruge više nisu samo fesbovci već im se priključuju i studenti drugih fakulteta, što njihove projekte čini još potpunijima i kvalitetnijima.

Ako vas zanima koja je formula za izradu formule – ne propustite nadolazeći panel!

Vidimo se!

U kalendaru zaokružite datum 31.03., registrirajte se i uživajte!

 

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)