Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Otvorene su prijave za besplatnu kreativnu radionicu u sklopu Dizajnerske početnice

Split Tech City

Split Tech City

02.11.2020.

Vrijeme je za još jednu Dizajnersku početnicu! 🙂

U subotu, 07.11. s početkom u 10:00 sati polaznici će imati priliku upoznati se s osnovama kolaža. Radionica je namijenjena osnovnoškolcima (5.-8. razreda), bez obzira na prethodno znanje i iskustvo, a planirano vrijeme trajanja je 2 sata.

Tema ove radionice je “Stvarnost kakvu želim”, a korištenjem postojećih materijala i njihovom ponovnom upotrebom sudionici će naučiti izraziti ideje, poruke i emocije.

Cilj radionice je naučiti se izražavati likovnim tehnikama koje isključuju one standardne te upoznati polaznike s procesom istraživanja i razmišljanja o sadržaju koje prethodi vizualizaciji, odnosno dizajniranju. Radovi će se izrađivati ručno, od pripremljenih materijala.

Voditeljica radionice je Matea Erceg, a mjesto održavanja Umjetnička akademija, Zagrebačka 3, Split.

Radionica je besplatna, no s obzirom na poznatu situaciju, grupa je limitirana na 10 sudionika, stoga predlažemo da požurite s prijavom na dizajnerskapocetnica@umas.hr. 🙂

Krajnji rok je petak, 06.11. u 17:00 sati.

“U skladu s epidemiološkim mjerama/preporukama osigurali smo prozračenu prostoriju i omogućili 2m udaljenosti među polaznicima.”

Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti