Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Otvoren poziv startupima za prijavu za SelectUSA Tech Pitching Event

Tina Tomičić

Tina Tomičić

14.04.2021.

Znanstveno-tehnološki park Sveučilišta u Rijeci (Step Ri) zajedno s Veleposlanstvom SAD-a u Zagrebu predstavljaju SelectUSA Tech Pitching Event – Hrvatska, pitching natjecanje za brzorastuće startupe s potencijalom širenja na američko tržište.

Tko se može prijaviti?

Na natjecanje se mogu prijaviti hrvatski brzorastući startupi (mlađi od 8 godina s prihodom do 10 milijuna $ i do 40 zaposlenih) koji razvijaju novu tehnologiju, proizvode i usluge ili na tržište plasiraju postojeću tehnologiju na drugačiji način i žele se proširiti na američko tržište.

Posebna pozornost pridat će se područjima zrakoplovstva, cyber securityja, fintech-a, e-trgovine, medicinske tehnologije i softvera, ali i druge industrije su također dobrodošle.

Zašto se prijaviti?

Pobjednički tim osvojit će besplatnu ulaznicu za 2021 SelectUSA Investment Summit, event koji privlači više od 1200 poslovnih investitora s približno 80 međunarodnih tržišta. U 2019. godini na događaju je najavljeno gotovo 100 milijuna dolara novih investicijskih projekata.

Pobjednički tim bit će jedini hrvatski startup koji će imati priliku sudjelovati u virtualnom SelectUSA Tech pitching natjecanju koje će se održati između 7-11.06., a startup će dobiti vrijedan feedback od stručnjaka iz industrije i uspješnih poduzetnika.

Prijave su otvorene do 16.04., a za uspješnu prijavu trebat ćete napraviti sljedeće:

– Prijaviti se putem Google Forme (PDF dokument sa smjernicama nalazi se ovdje),

– Poslati video pitch (u maksimalnom trajanju od 4 minute). Videozapis se preporučuje, ali nije obvezujuć.

Povjerenstvo sastavljeno od stručnjaka procijenit će prijave te odabrati 10 timova koji će sudjelovati u finalu, a izabrani finalisti bit će poznati u četvrtak 22.04. 

Prijavite se, pitchajte svoju ideju i saznajte koliko daleko će vas odvesti!

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti