OpenCoffee Split donosi priču o uspjehu hrvatskog startupa Repslyja

open coffee

Najdugovječniji splitski meetup, OpenCoffee Split, ovaj mjesec slavi okrugli 10. rođendan. U rujnu 2008. održan je prvi OpenCoffee Split Meetup. Punih deset godina, svaki mjesec, ovaj je meetup povezivao pojedince, olakšavao networking, te služio kao platforma za razmjenu iskustava i ideja, ali i mjesto na kojem su se ostvarile brojne suradnje. OpenCoffee Split sada se okreće jednom malo drugačijem konceptu. Uz svoje djelovanje kao platforma za networking, OpenCoffee će ubuduće raditi na dovođenju predavača iz svijeta poduzetništva i tehnologije, kako bi prenijeli svoje znanje i iskustvo na našu zajednicu. Već je na prošlom OpenCoffeeu održano iznimno zanimljivo i posjećeno predavanje. Startup founder, investitor i networker, Luka Sučić, održao je predavanje “Na ramenima divova ili kako graditi uspjeh usprkos nepovoljnom okruženju”.

Najavili smo kako i ovaj OpenCoffee Split Meetup dovodi zanimljivog predavača, a sada ćemo vam otkriti o kome je riječ. U petak, 28. rujna, u WiP Coworking, u goste nam dolazi Marko Kovač, suosnivač i član Uprave tvrtke Repsly. Marko će održati interesantno predavanje “Razvoj startupa – Repslyjev primjer (case study): vizija i pivoti, faze razvoja, kultura i organizacija”. Podijelit će s nama svoju priču, od freelanceanja do početka Repslyja, ali i procese kroz koje je prolazio uspješni startup Repsly.

Ovaj hrvatski startup osnovali su 2010. Marko Kovač i Marko Linke, a ukupno su do sada dobili 4 milijuna dolara investicija. Repsly je softversko rješenje koje optimizira terenski rad. Koriste ga unapređivači prodaje, promoteri i distributeri FMCG brendova u 1100 tvrtki u 80 zemalja svijeta. Repsly, inače, koriste vodeći globalni brendovi kojima taj sustav omogućuje da povećaju efikasnost svojih timova te olakšava skupljanje i analizu podataka s terena. Neki od glavnih klijenata su im L’Oreal, KIA, Keune, Philips, Lavazza.

Ovo predavanje nikako ne smijete propustiti. Svoj dolazak na predavanje možete potvrditi ovdje. Vidimo se 28.9. od 18 sati u WiP Coworking.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.