Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Objavili smo besplatan E-book koji mladima pomaže u razvoju IT karijere!

Split Tech City

Split Tech City

21.10.2021.

Split Tech City je neprofitna udruga osnovana 2015. godine s ciljem okupljanja lokalnog tehnološkog sektora, a kroz istoimeni portal stvaramo sadržaj koji motivira, gradi i educira. Kako bismo srednjoškolce i studente upoznali sa Split Tech City-jem i potaknuli na uključivanje u zajednicu, odlučili smo kreirati E-book. Na 70ak stranica obuhvatili smo korisne savjete koji će mladima olakšati ulazak na tržište rada, potaknuti ih na poduzetničku aktivnost i mijenjanje mindset-a. 

U ovoj E-knjizi mogu se pronaći savjeti o tome kako napisati životopis koji će svaki poslodavac pročitati, preporuke knjiga koje mogu pomoći u vlastitom razvoju, smjernice za pravilnu organizaciju, korisni linkovi za online učenje, savjeti za pravilno provođenje networkinga i uključivanje u zajednicu, popis lokalnih meetupa na kojima stručnjaci dijele svoja znanja i iskustva i otvoreni su za savjete i podršku. Osim toga, pružamo odgovore na sva pitanja i dileme s kojima se srednjoškolci i mladi susreću na profesionalnom putu. Obuhvaćeno je sve ono što bismo voljeli da smo i sami znali u svojim studentskim danima i poslovnim počecima.

Nadamo se da će joj se čitatelji uvijek iznova vraćati u trenucima kada im ponestane motivacije i da će postati njihov vodič za uspjeh!

Preuzmi e-knjigu

Besplatno preuzmi e-book s pregršt korisnih savjeta koji će ti pomoći u izgradnji tvoje karijere.

Preuzmi e-knjigu

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti