Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Split Tech City vodi mlade u IT tvrtke: Obišli smo IT Sisteme!

Katarina Nožina

Katarina Nožina

10.05.2023.

Svakog petka Split Tech City vodi grupu mladih u obilazak splitskih IT tvrtki, a prošlog petka red je došao i na IT Sisteme.

U nastavku pročitaj kako nam je bilo u obilasku njihovog ureda s adresom u Zrinsko Frankopanskoj 64. 

25 godina uspješnog poslovanja

IT Sistemi su hrvatska tvrtka s uredima u Splitu i Zagrebu, postoje već 25 godina i uspješno surađuju s preko sto klijenata.

Već dvije godine su dio ASEE grupacije, koja je među najboljim dobavljačima softvera u Europi te nudi sveobuhvatna IT rješenja za sve sektore gospodarstva.

IT Sistemi nude razne proizvode, usluge i rješenja, a glavni klijenti su im banke i financijski sektor.

Tako smo imali prilike slušati o mobilnoj aplikaciji u kojoj korisnici mogu skenirati svoju osobnu iskaznicu i aplikacija sama povuče sve podatke za prijavu, o digitalnim ekranima u bankama na kojima se digitalno potpisujemo na dokumente i o uređaju koji objedinjuje sve transakcije na jedno mjesto na blagajnama. 

Ima mjesta i za mlade!

Sistemaši rado primaju studente na praksu, a s njima se radi kroz mentorstvo starijih kolega, uključivanjem u stvarne projekte i radom na modernim tehnologijama.

Praksu nude iz tri područja: software developer, sistem inženjer i business analyst. Sve se obavlja preko ljeta i plaćeno je!

Za više detalja i samu prijavu redovito prati Split Tech City portal i naše društvene mreže jer početkom lipnja objavljujemo nešto vrlo zanimljivo. Stay tuned!

A kako bi se tvoja prijava istaknula u moru ostalih zainteresiranih, sistemaši su s nama podijelili i par aseva iz rukava:

zlatno pravilo “manje je više” -> CV na jednoj stranici, navesti samo iskustvo relevantno za poziciju i staviti ga na vrh CV-a, u rečenicu-dvije objasniti što se i kako radilo.

S obzirom na to da je ovdje ipak riječ o studentskoj praksi, nije bitno ako osoba nema prethodnog iskustva u smislu posla na toj poziciji.

Za prethodno iskustvo se mogu navesti i razni projekti, kako fakultetski, tako i oni samostalno izrađeni.

Bitno je prenijeti svoju predanost i zainteresiranost za područje kojim se želiš baviti!

Kolo sreće se okreće!

Za kraj našeg druženja, sistemaši su nam pripremili jednu igru. Svatko od nas je kliknuo na kolo sreće i slučajnim odabirom dobio poklon. Tako su se u našim rukama našle razne stvarčice s logom IT Sistema. 

Napeto iščekivanje rezultata kola sreće 🙂
Na samom kraju obilaska uživali smo u neformalnom druženju sa zaposlenicima IT Sistema

Nakon još jednog u nizu uspješnog obilaska, jedva čekamo sljedeći petak, kad Split Tech City odlazi u posjet tvrtki GetByBus.

Podijeli


O autoru:

Katarina Nožina

Po prirodi tipični društvenjak, a u horoskopu vaga. Proaktivna osoba sa stotinom ideja i planova, sve me zanima i o svemu želim znati više i smatram da je to kvaliteta koju bi svi trebali razviti u današnje vrijeme.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti