Novi Tinel donosi nam čak dva zanimljiva predavanja

Nakon nešto više od pola godine pauze, Tinel se vraća u velikom stilu.

U četvrtak, 10.09., s početkom u 19:00 sati, Ivan Brezak Brkan i Nikola Stolnik dolaze ispred splitskog FESB-a donoseći nam dvije vrlo zanimljive teme.

Inače, Tinel je događaj edukativnog karaktera na kojem je do sada održano čak 36 predavanja o različitim temama iz digitalnog svijeta – programiranje, dizajn, internet prodaja, gaming, virtualna i proširena stvarnost te mnoge druge.

Glavni fokus Tinela je splitska tech zajednica kojoj žele omogućiti način besplatnog učenja.

Ovo, 37. po redu izdanje Tinela, otvorit će osnivač portala Netokracija, Ivan Brezak Brkan, predavanjem Writing for Developers, u kojem će objasniti kako učinkovito pisanje može pomoći svim dizajnerima i programerima u još kvalitetnijem obavljanju svog posla.

S druge strane, bivši Account Strategist iz tvrtke Google objasnit će nam zbog čega je odlučio napustiti posao u renomiranoj korporaciji te s kojim se startup izazovima susreo u posljednjih nekoliko godina.

Kao što je spomenuto u uvodu, Tinel će se održati na otvorenom, ispred PICS@FESB predinkubacijskog i coworking centra za studente.

Za sve posjetitelje ulaz je besplatan, ali je zbog aktualne situacije limitiran na svega 50, koji moraju odraditi obveznu potvrdu dolaska na stranicama Meetupa.

Važno je spomenuti kako je događaj organiziran u skladu s najnovijim epidemiološkim mjerama, pa će se osim ograničenja broja posjetitelja istima prilikom dolaska mjeriti temperatura, dijelit će se medicinske maske, uokolo će se nalaziti dezinfekcijska sredstva, a posebno će biti ispoštovane mjere držanja razmaka od dva metra.

Stoga vas ovim putem pozivamo da svojim dolaskom uveličate 37. izdanje Tinela, a osim zanimljivog i edukativnog sadržaja, dobre vibre i druženja očekuju vas pizza, pivo i torte. 🙂

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)