Nova početnica uživo – Dizajn likova

Nova Dizajnerska početnica održat će se u subotu, 27.02. od 10 do 12 sati na Umjetničkoj akademiji u Splitu, Zagrebačka 3. Tema je dizajn likova, a polaznici i polaznice će se upoznati s elementima dizajniranja stiliziranih likova i njihovih karaktera na prehrambenim proizvodima te dobiti priliku osmisliti svoj vlastiti lik za omiljenu slasticu.

Radionica će se održati pod vodstvom diajnerice Eleonore Matijašević, a namijenjena je osnovnoškolskom uzrastu (od 1.-4. razred). Prethodno znanje i iskustvo nije potrebno, radionice su besplatne, ali je broj sudionika ograničen.

Prijave su otvorene do petka, 26.02. u 17 sati.

Dizajnerska početnica je program kreativnih radionica za djecu i mlade pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljem programa, polaznici i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice. Dizajnersku početnicu organizira Umjetnička akademija u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

Podijeli

O autoru

Split Tech City

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.