Ne propustite: Hrvoje Prpić besplatno savjetuje o unaprjeđenju poslovanja!

Poduzetnički akcelerator Split d.o.o., u vlasništvu UHY Savjetovanja d.o.o., trenutno provodi projekt pod nazivom „Nova razvojna stepenica Poduzetničkog akceleratora Split“ te vas poziva na još jedno predavanje namijenjeno malim i srednjim poduzetnicima zainteresiranima za unaprjeđenje vlastitog poslovanja.

Predavanje pod nazivom „STech Business Angels – savjeti poslovnog anđela za unaprjeđenje poslovanja” održat će se u petak, 7. lipnja 2019., s početkom u 13 h u dvorani Hotela Atrium u Splitu (Domovinskog rata 49).

Predavanje će održati Hrvoje Prpić jedan od najpoznatijih poslovnih anđela i poduzetnika u Hrvatskoj. Hrvojeva uspješna poduzetnička priča počela je osnivanjem HG Spota, a danas uglavnom djeluje kao poslovni anđeo, koji u svom portfoliu ima uspješne projekte poput offSpace-a i Trilleniuma. Hrvoje je jedan od osnivača Hrvatske mreže poslovnih anđela jer smatra da treba pomoći mladim ljudima kako bi, uz puno rada i truda, postigli nešto u životu.

 

Predavanje je tematski strukturirano u dvije cjeline:

 • Kako dobiti novac za startup – pogled sa investitorske strane
  • Kao iskusan investitor koji je poslušao na stotine pitcheva, Hrvoje će polaznicima dati jasne smjernice kako pametno potražiti investitora za svoju ideju,
  • Za postojeće poduzetnike govorit će se i o prodajnim vještinama koje su potrebne za posao u Hrvatskoj, ali i inozemstvu.
 • Internacionalizacija poslovanja
  • Kako otvoriti firmu u drugoj zemlji – a živjeti u RH?
  • Koje su najveće prednosti i mane poslovanja van RH?
  • Praktične informacije: porezi na dobit, porezi na dohodak i sl.

Broj sudionika je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto što prije putem obrasca: http://bit.ly/2XkIed7 

Sudjelovanje je u potpunosti besplatno, dođite i saznajte kako razviti svoje poslovanje već danas!

 Projekt pod nazivom „Nova razvojna stepenica Poduzetničkog akceleratora Split“ se provodi u periodu od 01. svibnja 2018. do 01. studenog 2019. godine. Ukupna vrijednost projekta je 701.367,62 kn, od čega 596.162,47 kn iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.