Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Marketing Masterclass u Splitu: Ne propustite edukaciju bivših menadžera Coca-Cole!

Split Tech City

Split Tech City

28.05.2024.

Posljednjih nekoliko godina potreba za kvalitetnim edukacijama i usavršavanjima u Splitu i Dalmaciji je sve izraženija. Zato je splitska PRo-kreativna agencija Vrh komunikacije odlučila u grad pod Marjanom dovesti marketinške stručnjake koji su radili za jednu od najvećih svjetskih tvrtki, Coca-Colu. 

“Kako ne biste za svaku bolju edukaciju morali ići u Zagreb, odlučili smo u Dalmaciju dovesti dvoje vrhunskih stručnjaka i bivših menadžera Coca-Cole, s više od 20 godina profesionalnog iskustva. Drago nam je što ćemo marketinškim i prodajnim stručnjacima u Dalmaciji omogućiti priliku za stjecanjem novih vještina te umrežavanje, a ovim putem ih pozivamo da se prijave jer mjesta je sve manje”, kazao je Ivan Perišić iz agencije Vrh komunikacije.

Andrea Krkač i Kristijan Matijašević, bivši menadžeri Coca-Cole s iskustvom rada na čak 26 tržišta regije srednje i istočne Europe, održali su više od 100 međunarodnih treninga s najvišim ocjenama.

U Splitu će voditi trening namijenjen profesionalcima iz marketinga, prodaje, trade marketinga te poduzetnicima i direktorima manjih i srednjih tvrtki.

“Drago mi je što ću u svom rodnom Splitu imati priliku održati trening i podijeliti višegodišnje znanje, skupa s mojom kolegicom. Prisutnima ćemo otkriti bogata iskustva, zamke, trikove i konkretne korake koje mogu odmah primijeniti i brzo doći do boljih rezultata. Saznat će kako izazvati sami sebe i otključati potencijal kako bi mogli rasti na profitabilan i održiv način te vjerujem da će im ovaj trening ostati duboko u pamćenju”, kazao je Kristijan Matijašević.

Andrea Krkač

Ovaj iznimno praktičan, dinamičan i interaktivan trening koristi dokazane i precizne metodologije koje su uvele i koristile najveće svjetske kompanije.

Polaznici će između ostaloga naučiti kako ispravno analizirati, razumjeti i znati definirati vanjske i interne faktore, kako pronaći relevantan uvid u poslovanje, kako izazove pretvoriti u prilike i kako pronaći nove te kako kontinuirano povećati vrijednost vašeg brenda.

Osim prethodno navedenoga, polaznici će dobiti potvrdu o sudjelovanju, ali i praktične vodiče u kojima mogu pronaći 10 koraka koji dovode do idealne brend strategije i izvedbenog plana te će saznati kojih 5 velikih grešaka rade mnoge kompanije, ali to ne vide.

Marketing Masterclass će se održati 21. lipnja od 9 do 16 sati u Splitu.

Lokaciju će oni koji se prijave i uplate kotizaciju saznati 7 dana prije održavanja. Kotizacija iznosi 280 eura, a za prijave i dodatne informacije javite se na email ivan@vrhkomunikacije.com.

Fotografije: LEAP Summit

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti