Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

LEAP Summit 2024: Pronađi inspiraciju i otkrij nove poslovne trendove!

Split Tech City

Split Tech City

06.05.2024.

U hrvatskoj se metropoli sredinom ovog mjeseca održava deveto izdanje jedne od najvećih domaćih međunarodnih konferencija:

LEAP Summit 2024 održava se 15. i 16. svibnja u Zagrebu.

Točno mjesto radnje je Centar za razvoj poduzetništva SEECEL (Cimermanova 88), gdje će nastupiti više od 60 domaćih i stranih predvodnika poslovnih i tehnoloških inovacija.

Organizator ove multidisciplinarne konferencije je Hrvatski ured za kreativnost i inovacije – HUKI, koji odabirom zanimljivih govornika i tema već godinama privlači brojnu publiku iz cijele zemlje, ali i inozemstva.

Ove se godine očekuje dolazak preko 2000 sudionika iz više od četrdeset zemalja. 

Teme predavanja i panel rasprava obuhvatit će međunarodno poslovanje i poduzetništvo, digitalne trendove, tehnologiju i umjetnu inteligenciju, održivi razvoj i razvoj karijere.

Program će se odvijati na čak tri tematske pozornice:

  • LEAP Track – multidisciplinarne teme s keynote predavačima,
  • Ideas&Tech Track – nove tehnologije, umjetna inteligencija, startupi i inovacije,
  • Sustainable Innovations Track – pozitivan utjecaj u zajednici, održivi razvoj i ekologija, zelene inovacije i ESG (Enviromental, Social and Governance – okolišno, društveno i korporativno upravljanje).

Među predavačima se ističu stručnjaci iz nekih od najpoznatijih svjetskih tvrtki kao što su Google, Binance, Amazon, Netflix i Miro.

Ulaznice za LEAP Summit dostupne su u ograničenim količinama, a možeš ih nabaviti putem Entrio sustava ili putem službene LEAP Summit stranice.

Svakako zaprati Instagram i Facebook stranicu LEAP Summita da ne propustiš najnovije informacije!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti