Konferencija Nova scena i održivi turizam

Sedma konferencija Nova scena i održivi turizam u organizaciji 3P Split održat će se 1.ožujka s početkom u 10 sati na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Ovogodišnja konferencija Nova scena i održivi turizam organizirana je kroz suradnju 3P Split s partnerima, Turističkom zajednicom Splitsko-dalmatinske županije i Ekonomskim fakultetom u Splitu. “Kroz teme: Održivi turizam, Nova scena, Digitalni turizam 2019., Financiranje u turizmu, naši predavači će predstaviti polaznicima temeljne segmente poduzetništva u turizmu s naglaskom na novitete, održivost i digitalizaciju.”, najavljuju organizatori.

Predavači su poznata imena iz svijeta poduzetništva, državnih i ostalih institucija koji pomažu u promoviranju poduzetništva i samozapošljavanja u lokalnoj zajednici. Osim stručnjaka iz prakse u programu sudjeluju i predstavnici raznovrsnih institucija i poduzeća koji ukazuju na značaj suradnje i networkinga u poticanju poduzetništva.

Speed Date Consulting

U sklopu ovogodišnje konferencije bit će organiziran besplatni Speed Date Consulting, kroz koji će predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek namjeravaju to postati. Pohađanje programa je besplatno, a prijave su otvorene do 29. veljače.

3P Challenge

Osim Speed Date Consultinga ove godine u programu konferencije održava se i  #3PChallenge. 3P Challenge je mentorirani program razvijanja poduzetničke ideje, koju učenici gimnazija i srednjih strukovnih škola Splitsko-dalmatinske županije razvijaju uz pomoć stručnih mentora. Radionice su se održavale jednom mjesečno od listopada 2018., a proglašenje pobjedničkog tima očekuje nas na ovogodišnjoj 3P Split konferenciji. Stoga organizatori pozivaju poduzetne srednjoškolce i studente da svoje poduzetničke ideje predstave stručnom žiriju na  #3PChallengeu.

Svim sudionicima će na kraju biti uručeni certifikati o sudjelovanju.

Ovdje se možete registrirati za konferenciju, a ovdje se možete prijaviti za Speed Date Consulting. Više informacija o konferenciji pogledajte na službenoj web stranici ili društvenim mrežama.

Podijeli

O autoru

Tomislava Saša

Za diplomiranu profesoricu hrvatskoga jezika i komunikologinju, s afinitetom prema tehnologiji, Split Tech City se pokazao kao idealan put. Želim doprinijeti stvaranju boljih prilika u Splitu. Kao izvršna urednica Split Tech Cityja aktivno osluškujem zajednicu. Iskreno vjerujem da i zajednica osluškuje nas.