Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

TINEL #44: Dario Marčac

“MA TO JE ZA DJECU!” Vjerujemo da je prvi pogled…


Locastic
Lovački put 7

Prijavi se

Podijeli s prijateljima

“MA TO JE ZA DJECU!”

Vjerujemo da je prvi pogled svakog vlasnika tvrtke na novu društvenu mrežu TikTok završio rečenicom “Ma, to je za djecu”, a potom i deinstaliranjem aplikacije.

Nekoliko viralnih koreografija nakon, ta platforma postaje glavno mjesto za promociju poslovanja kroz i dalje zabavan, ali edukativan i inspirativan video sadržaj.

Danas se sve više firmi okreće upravo suradnji s TikTokerima, a ova društvena mreža koristi se u svrhe provođenja marketinga, promocije proizvoda, brenda i sl.

Preko 45 milijuna aktivnih korisnika dnevno, odnosno milijardu mjesečno, ovoj mreži vjeruju ispred svake druge društvene mreže, te je upravo zbog toga TikTok najuspješniji u povezivanju vlastitog brenda s korisnicima.

Kako koristiti ovu platformu za povećanje vaše brend vidiljivosti? Odgovor na to pitanje saznat ćemo na 44. Tinel predavanju, koje će 16. veljače održati jedan od vodećih TikTokera u regiji – Dario Marčac.

TKO JE DARIO?

Nekad jedan od korisnika TikToka za zabavu, a danas TikTok konzultant koji pomaže brendovima izgraditi uspješne profile na ovoj mreži.

Osnivač je najveće zajednice TikTok kreatora u regiji – Crew, a neki od njegovih njegovih klijenata su Zagrebačka banka, Wolt, Lidl, Pipi…

Ako vas zanima kako koristiti TikTok, kojim putem doći do velikog broja pregleda/pratitelja te naposljetku kako provesti marketing na toj mreži i svoje poslovanje približiti publici, rezervirajte mjesto za 44. Tinelu i pripremite pitanja za Daria.

ŠTO VAS ČEKA?

18:30 – 19:00 Okupljanje (@Locastic – Lovački put 7, Split)
19:00 – 19:10 Uvod i predstavljanje predavača
19:10 – 20:00 Dario Marčac: “Iskoristi TikTok u poslovne svrhe”
20:00 Q&A + BBB Networking (by Bokamorra, Barba, Biberon)

Tinel

Tinel je nova struja na splitskoj IT sceni koja okuplja renomirane svjetske predavače, kao besplatan način edukacije za sve posjetitelje.

Događaj se odvija jednom mjesečno, a u dosadašnjih nekoliko iteracija se pričalo o raznolikim temama kao što su Open Source, dizajn, optimizacija web stranica, poslovne strategije, User Experience, ali i Content Marketing i SEO optimizacija koje su obogatile program Tinel radionica.

Tinel odlikuje opuštenom atmosferom i kvalitetnim predavanjima.

Sve uz potporu lokalnih partnera (Biberon, LAB Split Craft, Uber) koji osiguravaju besplatnu pizzu, pivo i torte, a post-event networking faza zna potrajati i do ranih jutarnjih sati.

Prijašnji događaji

Znaš za neki događaj koji nam je promakao?
Dojavi nam da dopunimo kalendar!