Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Kako samopouzdano krenuti s diplomom u ruci?

Marija Periš

Marija Periš

21.04.2021.

S uzbuđenjem vam predstavljamo gošću nadolazećeg Instagram Live-a, inspirativnu Saru Peranić, koja će nam 29.04. reći više o temi pronalaska sebe i kako samouvjereno zakoračiti u poslovni svijet nakon
diplome.

Zaljubljenica u proučavanje ljudskog ponašanja i ovisnica o osobnom razvoju

Sara Peranić je magistrica socijalne pedagogije i edukantica psihoterapije. Vodi svoj blog Sluša-Lica, putem kojeg već više od godinu dana prenosi znanje iz psihologije kroz razne teme povezane uz rad na sebi, mentalno zdravlje i partnerske odnose. Kroz svoj online program SamopouzdaniJA pomaže ženama izgraditi samopouzdanje.

“Obožavam osobni rast i izlaske iz comfort zone, a moja strast je podržati na tom putu sve koji žele raditi na sebi, ali ne znaju kako.”

365 dana osobnog razvoja

Sara se na zadnjoj godini studija počela pitati “Što ja zapravo želim?”

Nakon toga je donijela odluku da će si dati 365 dana da dođe do odgovora na to pitanje. 365 dana osobnog razvoja, gomila knjiga, podcasta, edukacija, ideja, navika i ciljeva dovela ju je do toga da danas radi ono što obožava.

Sara smatra da ono što ju je dovelo do toga jesu: osobna odgovornost, the compound effect te još nekoliko ”tajnih sastojaka” koje će nam rado podijeliti na predavanju.

Kroz IG Live Sara će odgovoriti na ova:

– Kako razlikovati perfekcionizam i ambicioznost

– Kako pronaći sreću?

– Kako biti autentičan?

– Zašto ne možemo prestati brinuti?

– Kako izgraditi samopouzdanje?

– Kako prakticirati zahvalnost?

ali i vaša pitanja koja budete postavljali tijekom live-a.

Stoga pripremite pitanja i pridružite nam se u četvrtak 29.04. od 19 sati na službenom IG profilu Split Tech Cityja. 🙂

Podijeli

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti