Kako napisati dobar poslovni plan?

Sljedeći tjedan, 13.04., u sklopu STC Talks-a, očekuje vas online predavanje Tomislava Bosaka na temu izrade dobrog poslovnog plana koji će vam donijeti željeno financiranje od investitora, VC fondova i financijskih institucija.

Agenda

Predavanje će početi u 18 sati i održat će se na hrvatskom jeziku, a okvirno vrijeme trajanja je 45 min, nakon čega ostaje 15ak minuta za Q&A.

Teme koje će se obrađivati:

– Što je poslovno planiranje?

– Poslovni plan – svrha i kome služi

– Sastavni dijelovi poslovnog plana + primjer IT prakse

– Što je bitno za prolaz poslovnog plana?

O Tomislavu

Tomislav Bosak, vlasnik i osnivač obrta za savjetovanje Poslovni plan, je financijski stručnjak s 20-godišnjim radnim iskustvom u području financija. Radio je na financijskim pozicijama u Zagrebačkoj, Erste i Addiko banci te u Hrvatskom Telekomu.

Tijekom rada na poslovima riznice, kreditiranja i rizika radio je na mnogim investicijskim i infrastrukturnim projektima te na projektu Svjetske banke. Specijalizirao se posebno u područjima financijske i ekonomske analize te analize rizika, a član je i Algebrine Alumni zajednice voditelja EU projekata.

Registracija je obvezna

Za sudjelovanje preko Zoom platforme obvezna je registracija, a live stream pratite na Facebook stranici Split Tech Cityja.

Vidimo se u utorak 13.04.!

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)