Kako izgraditi vrhunski blockchain R&D tim saznajte na 128. OpenCoffee meetupu

Grabimo svaku priliku za organiziranje meetupa uživo, tako da vas ovim putem pozivamo da svojim dolaskom podržite 128. po redu (zar je već toliko prošlo!!) OpenCoffee meetup koji će se održati 12.11. s početkom u 17:30h.

Gost predavač bit će Edi Sinovčić, osnivač i direktor našeg člana Shard Labs, koji će s publikom podijeliti svoje iskustvo izgradnje vrhunskog blockchain R&D tima, a kroz predavanje pokušat će odgovoriti na pitanje zašto uopće blockchain, ali i koje vrijednosti stoje iza Shard Labsa.

Blockchain je tema o kojoj danas većina priča, a manjina je stvarno razumije. Srećom, za Edija možemo reći da itekako stoji iza svojih riječi.

Tko je Edi?

Splićanin po rođenju, Zagrepčanin po obrazovanju. 🙂

Završio FER u Zagrebu, ali tijekom studiranja shvatio kako mu fakultet ne pruža dovoljno i da mora stjecati iskustvo i van zgrade fakulteta.

Trud i rad doveli su ga do toga da danas s ponosom može reći da stoji na čelu Shard Labsa, koji njeguje kulturu povjerenja i stavlja ljude ispred profita.

Dođite i poslušajte

Čak i ako vam na prvu tema možda nije bliska ili posebno privlačna, svakako vam predlažemo da dođete jer će Edi svojom ležernošću i smislom za humor začiniti cjelokupno predavanje.

Budete li imali kakvih pitanja ostavit ćemo vremena na kraju prezentacije, ali bez srama priđite Ediju s pitanjima/prijedlozima kroz networking, odnosno neformalno druženje koje je postalo sastavnim dijelom svakog našeg meetupa (rekli smo vam da volimo offline meetupe). 🙂

Uslijed ograničenja broja ljudi prijava je obavezna, a možete je izvršiti OVDJE.

Veselimo se susretu! 🙂

Podijeli

O autoru

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)