Kako do uspješne karijere u digitalnom marketingu?

Na jedanaesto izdanje “Women in tech meetup Split” u goste nam dolazi gospođa Ana Penović, vlasnica uspješne digitalne agencije Jasno&Glasno.

Ona će 29.10.2019. s početkom u 19 sati u prostorijama PICS-a na FESB-u održati predavanje “Kako do uspješne karijere u digitalnom marketingu”, nakon čega slijedi neformalno druženje. Predviđeno ukupno trajanje događaja je 90 min.

U niti deset godina postojanja, marketing na digitalnim kanalima postao je najvažniji oblik tržišne komunikacije tvrtki i organizacija u svim industrijama.

Veličinom, dosegom i mogućnostima, online platforme višestruko nadmašuju tradicionalne medije pa na koncu 2019. godine imaju prioritet kad se radi o promociji, prodaji te izgradnji odnosa s korisnicima i kupcima. Međutim, ovaj ekstremno brz rast za posljedicu ima nedovoljan broj stručnjaka koji digitalnim kanalima znaju upravljati, za njih kreirati sadržaj i/ili se na njima oglašavati.

Upravo zato bi vam usmjeravanje (specijalizacija) za neko od područja u digitalnom marketingu mogla biti najbolja odluka koju ćete donijeti. Bilo da se još uvijek tražite, želite pozicionirati svoju tvrtku u online prostoru ili, pak, mislite da posjedujete vještine potrebne za bavljenje ovim specifičnim oblikom marketinga – dođite i poslušajte Anino predavanje!

Dugogodišnja IT novinarka, danas je vlasnica uspješne digitalne agencije Jasno&Glasno, koja posluje koliko i sama industrija digitalnog marketinga. U svom predavanju, Ana će vas provesti kroz ovaj vrli novi svijet, objasniti vam za koja se sve područja možete specijalizirati te koja znanja i kakve vještine biste trebali posjedovati, a na koncu će vas uputiti i u način apliciranja za radno mjesto te vam razložiti raspon primanja koja možete očekivati.

Agenda:
19.00-19.15 Networking
19.15-20.00 Predavanje
20.00-20.30 Networking

Svoje sudjelovanje možete potvrditi  na Meetup.com platformi.

Naš meetup “Women in tech meetup Split” organizira se zahvaljujući sponzorstvu američko-hrvatske tvrtke Extension Engine i uz podršku Splitsko-dalmatinske županije u sklopu njihova projekta ICT županija.

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.