Jeste li za kavu sa suosnivačem Degordiana?

S obzirom na to da se uz Open Coffee Split vežu začeci Split Tech City inicijative, upravo nam je ovaj meetup posebno srcu drag, a još nam je draže kad vam kao predavače možemo najaviti ljude koji su svojim radom ostavili značajan trag u razvoju domaće tehnološke i poduzetničke scene.

Takav je i Daniel Ackermann, suosnivač digitalnog diva Degordian; iako je tek u ranim 30-ima, njegova se tvrtka i način rada uzimaju kao pozitivan primjer i uzor svima koji sanjaju velike poduzetničke snove.

Ako guglate Ackermanna ili Degordian, naići ćete na impresivne brojke i činjenice koje u superlativima govore o jednom od najpoželjnijih hrvatskih poslodavaca.

Na idućem Open Coffee meetupu, koji će se održati 17.3. s početkom u 17.30 u WIP coworkingu (Velebitska 147), uživo ćete moći čuti njegovu priču o idejama, odlukama, greškama i stavovima koji su doveli Degordian do današnjeg uspjeha.

Od sramežljivog učenika koji se nosio s disleksijom i disgrafijom do lidera kojeg zaposlenici obožavaju, a klijenti i partneri cijene, Ackermann je prošao trnovit put do današnjeg ugleda.

Kako je prepoznao priliku za uspješan posao, na temelju čega je birao prve zaposlenike, kako je izdržavao periode kad ni on ni tvrtka nisu imali kune na računu?

Zašto se nije zadovoljio malom tvrtkom, kako izgleda proces zapošljavanja u Degordianu,  smatra li da su njegovi zaposlenici zaista sretni?

Kako se stvarala i njegovala kultura njegove tvrtke, što ga motivira i kakve promjene u svijetu želi vidjeti?

Ne propustite sljedeći OpenCoffee i upoznajte Daniela Ackermanna, koji spada među najveća imena domaće tehnološke scene!

Svoje mjesto uhvatite ovdje!

//DOGAĐAJ OTKAZAN! #CORONAVID19 //

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.