Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Ivan Milas postao član Uprave i suvlasnik IT tvrtke Serengeti 

Split Tech City

Split Tech City

02.09.2022.

Ivan Milas, dosadašnji direktor prodaje Serengetija, jedne od najbrže rastućih domaćih IT kompanija, od 1. rujna 2022. imenovan je za člana Uprave te tvrtke. Na novoj poziciji Milas će biti zadužen za područje prodaje i poslovni razvoj. 

Milas je također postao i suvlasnikom tvrtke te će se tako i u partnerskoj ulozi pridružiti većinskom vlasniku i direktoru kompanije Goranu Kalanju.

Milas je diplomirao na Visokoj poslovnoj školi u Zagrebu, gdje je bio i asistent na katedri za Poslovno upravljanje. Svoju karijeru na IT tržištu započeo je 2011. godine u tvrtki Metronet telekomunikacije, gdje se počeo afirmirati u odjelu prodaje, nakon čega je više puta promoviran i nagrađivan. Krajem 2019. godine pridružuje se timu Serengetija.

Ivan Milas
Izniman doprinos

„Od dolaska Ivana Milasa u kompaniju, Serengeti je doživio znatan skok u rezultatima prodaje, akviziciji novih kupaca, kao i učvršćivanju odnosa s postojećim klijentima. Ivan je svojim angažmanom i radom, proaktivnim pristupom i strastvenim zalaganjem za dobrobit Serengetija kao kompanije postigao izvanredne prodajne rezultate te doprinio našem dosadašnjem uspjehu – iznimno mi je drago što će mi se Ivan pridružiti u Upravi i kao partner u kompaniji“, rekao je Goran Kalanj, direktor Serengetija. 

Goran Kalanj

Ponosan sam što sam dio ove uspješne priče te što sam mogao zadnjih godina i osobno doprinijeti rastu i razvoju Serengetija u jednu od najpotentnijih hrvatskih IT kompanija, koja je uspješno zakoračila i na najzahtjevnija IT tržišta poput Skandinavije i SAD-a. Zahvalan sam Goranu Kalanju, direktoru i vlasniku tvrtke, na ovoj novoj razini povjerenja te se veselim budućim izazovima i uspjesima cijele kompanije“, naglasio je Ivan Milas, novi član Uprave Serengetija.

Serengeti – stalnim rastom do impresivnih rezulata

Serengeti je nagrađivana konzultantska tvrtka za razvoj softvera, s 300 odrađenih projekata u portfelju, ponajviše u financijskoj, logističkoj, energetskoj, zdravstvenoj i industrijskoj proizvodnji.

Serengeti – otvaranje ureda u Splitu

Od svog osnutka 2007. godine, Serengeti organski raste u prihodima, broju zaposlenih i razini stručnosti te je danas jedna od najbrže rastućih hrvatskih IT kompanija za razvoj softvera, s prosječnom godišnjom stopom rasta prihoda od oko 35 posto.

Serengeti je također jedna od rijetkih domaćih IT tvrtki koja ima urede na čak sedam lokacija: u četiri hrvatska grada u četiri županije, u uredu u BiH te razvojnim centrima u Srbiji i Keniji radi njihovih gotovo 200 zaposlenika.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti