Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Infobip i Evolutio sklopili strateško partnerstvo!

Split Tech City

Split Tech City

28.03.2023.

Evolutio tim ponosno najavljuje strateško partnerstvo s Infobipom, vodećim svjetskim liderom za višekanalne komunikacije.

Evolutio i Infobip će nastojati raditi na vrijednim idejama i pružiti inovativna rješenja za sve kupce kroz konačno korisničko iskustvo.

Više o Infobipu

Kao najpovezanija svjetska platforma za komunikaciju, Infobip pomaže demokratizirati globalnu komunikaciju i digitalne interakcije, poput korisničke podrške i prodaje, kako bi tvrtkama omogućio transformaciju odnosa s kupcima, povećanje lojalnosti i rast.

Putem jedinstvene platforme, Infobip izjednačava uvjete za tvrtke i razvojne programere pružajući alate koji su im potrebni za prevladavanje složenosti globalnih komunikacija i digitalnih interakcija.

Snaga njegove platforme u smislu isporuke, robusnosti i dosega znači da organizacije i programeri mogu ugraditi globalne višekanalne komunikacije u stvarnom vremenu i digitalne interakcije kroz jedinstven API, bez potrebe za izgradnjom ili održavanjem svoje infrastrukture. 

Infobipov inovativni tim, usmjeren na kupca, ulaže dodatni korak kako bi osigurao partnerima, kupcima i programerima podršku koja im je potrebna za postizanje njihovih ciljeva.

„S Evolutiom nastavljamo svoju pustolovinu u demokratizaciji budućnosti interakcije između brendova i njihovih kupaca. Evolutio će biti naš glavni partner u razvoju integracija s vodećim platformama u svijetu CRM-a, marketing automatizacije, e-trgovine itd., što će olakšati iskorištavanje naših platformskih mogućnosti iz bilo kojeg alata koji se trenutno koristi od strane naših sadašnjih i budućih kupaca. Raduje nas ovo partnerstvo jer potvrđuje našu prisutnost u Hrvatskoj i globalno“, izjavio je Filip Ivanisevic, Group Partner Marketing Manager u Infobipu.

Infobip integracije
Više o Evolutio

Evolutio je tvrtka specijalizirana za spajanje različitih tehnologija i platformi omogućavajući besprijekornu vještinu stvaranja izvornih iOS, Android i web aplikacija.

Evolutio vjeruje da su svakodnevna suradnja i komunikacija ključ uspjeha svakog digitalnog proizvoda.

Ponosi se brojnim projektima iz različitih niša – od IT-a i menadžmenta do sporta i prodaje.

U osam godina prakse Evolutio je proširio svoje urede u četiri različita grada u dvije zemlje. Evolutio tim konstantno raste i trenutno broji preko 30 zaposlenika.

Evolutio se vodi motom:

„Digitalni svijet je posvećen ljudima. Mi gradimo stvari koje ljudi koriste.“

Evolutio su 2015. godine osnovali Kristijan Luburić i Thomas Luburić.

Što očekivati od ovog partnerstva?

U budućim partnerskim projektima glavni cilj će biti pružiti korisnicima što više korisnih integracija.

Integracije će se implementirati koristeći Infobipove kanale za komunikaciju, a zadatak Evolutio tima je povezati te kanale i klijente čija će se usluga koristiti od strane krajnjih korisnika. 


Kristijan Luburić (Co-founder, Evolutio), Tamara Rajić (Global Head of B2B, Infobip), Veselin Vuković (Vice president of Strategic Partnerships, Infobip), Barbara Selak (Product Manager, Evolutio)

„Mi u Evolutiu smo uzbuđeni što ćemo postati partneri s Infobipom i biti dio njihove misije – pomoći tvrtkama u izgradnji povezanih korisničkih iskustava. Evolutio se veseli suradnji i inovativnim rješenjima stvorenim zajedno kako bi kupcima pružili najbolje moguće iskustvo”, kazao je Kristijan Luburić, suosnivač Evolutia.

Što je ostvareno do sada?

Evolutio tim je zadužen za implementaciju integracija za Infobip. Te integracije će se koristiti za korisničku podršku, marketinške kampanje, B2B i još mnogo toga.

Da biste dobili mali uvid u partnerstvo između Evolutia i Infobipa, ovo su neke od integracija koje je Evolutio tim već implementirao:

BigCommerce, Creatio CRM, ZoHo CRM, Zapier, Service Now Messaging, Oracle Digital Assistant, CleverTap, LeadSquared CRM i FreshChat

Ovo je tek početak; još mnogo zanimljivih stvari dolazi! Ove moćne integracije će promijeniti i pomoći krajnjim korisnicima u svakodnevnoj komunikaciji.

Suvišno je reći kako će ovo biti veliki korak za implementaciju rješenja za osobnu i poslovnu komunikaciju!

Posjetite Infobip stranicu i pregledajte njihovu zbirku integracija, a na Evolutio stranici pročitajte detaljnije o svim implementiranim integracijama. 

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti