Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Imate pitanje za savjetnicu za zapošljavanje?

Marija Periš

Marija Periš

03.08.2020.

Koje su najčešće greške prilikom pisanja životopisa? Kako se istaknuti u moru prijava? Kakve veze imaju osobni brend i dobivanje željenog posla?

Odgovore na ova i slična pitanja dobit ćemo od Martine Raškaj, s kojom ćemo o navedenim temama razgovarati 6.8.2020. od 19 sati putem Instagram Live-a!

O Martini

Martina Raškaj je savjetnica za životopise i zapošljavanje.

Za sebe ističe da je u godinu dana promijenila pet poslova, dobila posao bez životopisa, pozvali su je na intervju zbog napisanog bloga te unatoč nezadovoljavanju traženih uvjeta (a u oba slučaja je dobila posao).

Također, hrabro se odvažila na online kampanju traženja posla, gdje su se poslodavci njoj javljali; kampanja je urodila plodom te Martina već preko tri godine radi u marketingu za Caper.

Osim što pomaže drugima u pisanju životopisa i zapošljavanju, Martina je strastvena prema putovanjima i organiziranju putovanja. Posjetila je više od 30 zemalja, a posebno je ponosna na 17-dnevno putovanje u Tajland i Vijetnam koje je organizirala za šestero svojih prijatelja. Svoje iskustvo i savjete za karijeru te strast prema putovanju dijeli na svom blogu.

Pitajte Martinu što god vas zanima!

Vjerujemo da će vam Martinino predavanje koristiti u pisanju životopisa i pripremi za razgovor za posao te se nadamo da će vas svojim primjerom inspirirati na poduzimanje kreativnih akcija u pronalasku posla.

Na sva pitanja koja nam pošaljete tijekom live-a naša će gošća rado odgovoriti!

Ne propustite još jedan naš zanimljiv i koristan Instagram Live ovog četvrtka u 19 sati na našem Instagram profilu!

Podijeli

Povezane novosti