Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Grad Split objavio Natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima u 2023. godini

Split Tech City

Split Tech City

24.10.2023.

Prije nekoliko dana na službenim stranicama Grada Splita objavljen je Natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima Grada Splita u 2023. godini.

Riječ je o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava u obliku potpore male vrijednosti namijenjenih trgovačkim društvima definiranim kao mikro, mala i srednja poduzeća.

Natječajem se podupiru njihove aktivnosti vezane uz:

  • jačanje međunarodne konkurentnosti,
  • olakšavanje predstavljanja njihovih proizvoda i/ili usluga međunarodnoj poslovnoj zajednici,
  • povećanje mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima,
  • diverzificiranje gospodarske aktivnosti temeljene na održivom razvoju.

Neprihvatljivi prijavitelji su obrti, udruge i zadruge te subjekti koji obavljaju djelatnosti slobodnih zanimanja (npr. samostalna zanimanja zdravstvenih djelatnika, odvjetnika, javnih bilježnika, tumača, prevoditelja, predavačke djelatnosti i sl.).

Ukupan iznos sredstava predviđenih za realizaciju potpora temeljem ovog Natječaja iznosi 78.000,00 eura.

Prijave se dostavljaju isključivo elektroničkim putem na e-mail adresu potpore.poduzetnici@split.hr.

Vremenom podnošenja prijave smatra se trenutak zaprimanja (datum, sat, minuta) elektroničke pošte na server Grada Splita. Rok za podnošenje prijava je 30 dana od dana objave Natječaja na internetskim stranicama Grada Splita.

Prijavitelj ima pravo u razdoblju trajanja podnošenja prijava postavljati pitanja u svrhu dobivanja dodatnih pojašnjenja i obrazloženja odredbi Natječaja. Pitanja se dostavljaju isključivo elektroničkim putem na e-mail adresu: potpore.poduzetnici@split.hr.

Više informacija nalazi se ovdje.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti