Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

FTP: Đulijano Nola – Biti ili ne biti poduzetnik – pitanje je sad!

Tina Tomičić

Tina Tomičić

30.08.2021.

Biti poduzetnik strahovito je teško i jednom kada odlučite zaplivati tim vodama morat ćete, doslovno i figurativno, stalno “mahati” rukama i nogama kako biste se održali iznad vode. 

Mislite da s vremenom postane lakše? Morat ćemo vas razočarati: nikad ne postane lakše, rizik od neuspjeha uvijek je prisutan. 

Đulijano Nola diplomirani je inženjer elektrotehnike koji je je svoju ljubav prema tehnologiji pretočio u nekoliko uspješnih poduzetničkih projekata. Iako će na Festivalu tehnologije i poduzetništva predstaviti svoj uspješni projekt – robotskog kuhara, osvrnut će se i na svoje poduzetničke početke koji su imali svoje uspone i padove. 

“U prve četiri godine tri puta smo propali, a i danas, nakon 16 godina nije lako!”

O Đulijanu

Nola je poduzetnik posljednjih 16 godina. Suosnivač je broj jedan grupne kupnje u Hrvata CrnoJaje.hr, GoHome tražilice nekretnina, servisa za online kupnju polica obveznog auto osiguranja OsigurajMe, robotskog kuhara GammaChef i BotsAndPots franšize robotskih restorana. 

“Poduzetništvo je emocionalni rollercoaster, čas ste gore, čas dolje, ali ako volite i vjerujete u ono što radite nikada vam neće biti dosadno!”

Osigurajte ulaznicu na vrijeme!

Zašto i kako se upustiti u avanturu poduzetništva te što vas sve čeka na tom putu (ukoliko se za njega odlučite), otkrit će vam Đulijano Nola u sklopu prvog rujanskog Festivala tehnologije i poduzetništva, 15.09. 

Ulaznice po cijeni od 350 kuna (studenti 175) čekaju vas na Entrio.hr.

Kupiti ili ne ulaznice za Festival – uopće nije pitanje! 🙂 

Podijeli


O autoru:

Tina Tomičić

Ljubiteljica pisane riječi i kreativka koja sve svoje misli stavlja na papir. U skladu s tim, rijetko ćete me vidjeti bez rokovnika. Život mi je neiscrpno vrelo inspiracije, a njegova nepredvidivost jak motiv za isti. Iako više volim knjige oduvijek živim u svom filmu. :) Najdraži citat mi je: "Samo ludi i usamljeni si mogu priuštiti da budu ono što jesu. Usamljeni jer im se nitko ne mora sviđati, a ludi jer ih nije briga!" (Bukowski)

Povezane novosti