Dumpovci besplatno podučavaju o osnovama digitalnog marketinga!

Dobra vijest stiže za sve vas koje zanima digitalni marketing; udruga DUMP organizira besplatno predavanje o ovom području, koje će se održati 7.3.2020. od 17 do 19 sati na FESB-u (dvorana A100).

Proteklih su godina dumpovci organizirali brojne programerske i nekoliko dizajnerskih ciklusa predavanja, a sada su odlučili napraviti iskorak i uploviti u marketinške vode.

U udruzi se bavimo različitim područjima, kao što su programiranje, dizajn, multimedija i, naravno, marketing. Marketing je za našu Udrugu vrlo bitno područje jer sve što radimo prolazi i marketinšku fazu. Mi smo udruga mladih programera i gotovo uvijek upravo digitalni marketing koristimo kao sredstvo komunikacije s lokalnom zajednicom. To podrazumijeva sve – od oglašavanja raznih događaja preko postova na društvenim mrežama pa do same ‘jedan na jedan’ komunikacije putem izravnih poruka ili mailova. Smatramo kako bi tema mogla privući veliku pozornost i biti korisna javnosti budući da su svi svakodnevno na društvenim mrežama i oglasi nas bombardiraju sa svih strana”, objašnjavaju.

Predavanje je namijenjeno svima onima koji imaju interes za digitalni marketing te se žele ili tek počinju hvatati u koštac s njime.

U to najvećim dijelom spadaju srednjoškolci i studenti, koje bismo voljeli usmjeriti i pokazati im zašto se baš ovime treba i isplati baviti, no naravno cilj nam je pomoći i onim malo starijim uzrastima koji imaju vlastite apartmane, obrte, brendove ili proizvode te ih žele oglasiti, a ne znaju gdje i kako krenuti. Predavanje je za početnike tako da će biti lako razumljivo i koristit ćemo mnoštvo primjera kako bismo im približili cijelu priču”, najavljuju.

Predavačica će biti Klara Bruna Tomić, fesbovka i dumpovka o kojoj smo već pisali zbog njenih iznimnih uspjeha na državnoj maturi.

Na predavanju će pojasniti sami pojam digitalnog marketinga i brojne prednosti koje ima nad tradicionalnim. Nakon kraćeg uvoda, predstavit će Facebook Business Manager i Facebook Ads Manager. Polaznici će naučiti čemu ovi alati služe, koje su njihove prednosti te će na praktičan način vidjeti kako se kreira uspješna kampanja.

Prijave nisu potrebne, predavanje je besplatno te je ulaz slobodan.

Uskoro ćemo najaviti i predavanje o hardveru koje dumpovci pripremaju za zadnji vikend ožujka, stoga nas svakako pratite!

 

 

 

 

Podijeli

O autoru

Romana Ban

Voli strastvene i dobronamjerne ljude koji stvaraju promjene za dobrobit cijele zajednice te se nada ostaviti pisani trag o što više njih kao izvršna urednica portala Split Tech City. Volonterka u duši, suosnivačica Kluba mladih Split, mama.