Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

DUMP traži nove članove: Prijavi se na DUMP Internship i ispuni svoj CV!

Split Tech City

Split Tech City

03.10.2022.

Želiš naučiti programirati? Zanimaju te oglašavanje i digitalni marketing? Imaš umjetnički dar i voliš dizajnirati? San ti je postati vješt s fotoaparatom i hardverom? Želiš se povezati s mladom ekipom koja radi sve to?

DUMP Udruga mladih programera organizira sedmi

DUMP Internship, besplatni šestomjesečni program na kojem se mlade generacije obučavaju za rad u područjima programiranja, dizajna, marketinga i multimedije. 

Od studenog do svibnja

Udruga široj javnosti poznata po organizaciji besplatnih edukativnih događaja poput ciklusa predavanja Škole osnova programiranja i dvodnevne IT konferencije DUMP Days u potrazi je za novim članovima.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na DUMP Internship i odabrati jedno ili više ponuđenih područja.

Prijave su otvorene od 3. do 24. listopada.

Program počinje u studenom i traje sve do svibnja iduće godine. Sudjelovanje je u potpunosti besplatno. DUMP Internship je namijenjen svim mladim digitalcima od 16 do 24 godine koji žele učiti i napredovati, bilo da je riječ o početnicima ili onim malo iskusnijima.

Jedini preduvjet za sva četiri područja su inicijalni ispiti i kratki intervju na kojem ćeš se upoznati s članovima Udruge. 

Kako izgleda DUMP Internship?

DUMP Internship se sastoji od predavanja i radionica koje će se održavati (gotovo) svakog vikenda, a nakon svake odrađene cjeline slijede eliminacijski praktični zadaci na kojima će sudionici moći primijeniti naučeno.

Uz učenje, pronaći će se vremena i za druženje i zabavu na organiziranim team buildinzima.

U samom finalu, prije proglašenja novih članova, sudionike čeka i interno timsko natjecanje na kojem će razviti stvarni projekt.

Uz dumpovce, predavanja će držati i predstavnici brojnih uglednih IT tvrtki.

Prijavi se!

Sudjelovanje na DUMP Internshipu dat će ti sva znanja i vještine potrebne za rad na projektima Udruge, a članstvo u Udruzi će ti otvoriti vrata u poslovni svijet i odlična je referenca za pronalazak prvog posla u IT sektoru.

Želiš li saznati više o DUMP Internshipu, prati Instagram profil @dumpovci i saznaj gdje će sve biti predstavljanja programa. Ako se već sada želiš prijaviti, posjeti dump.hr/internship

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti