Ne propusti četvrti Split Tech City Festival!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Osnove Figme: DUMP organizira ciklus besplatnih predavanja o najpoznatijem programu za digitalni dizajn

Split Tech City

Split Tech City

09.10.2023.

Zanima te digitalni dizajn i kako podići svoje znanje na višu razinu? Dođi na besplatni ciklus predavanja Osnove Figme i upadni u Figma flow!

DUMP Udruga mladih programera i ovog listopada organizira besplatni ciklus predavanja. Ovogodišnje izdanje je namijenjeno svim ljubiteljima digitalnog dizajna. Glavni fokus je na Figmi, alatu koji koriste profesionalci za UX/UI dizajn.

Kao i na ostalim događajima, sudjelovanje na predavanjima Osnove Figme je potpuno besplatno. Predznanje nije potrebno, sve što treba je želja za učenjem o ovom dizajnerskom alatu. 

Zbog malo veće količine gradiva, ciklus je podijeljen u dva predavanja koja će se održati 14. i 21. listopada na FESB-u. Na predavanjima ćeš otkriti sve čari tog moćnog alata. 

Oba predavanja održavaju se u FESB-ovom amfiteatru A100 s početkom u 17:00 sati.

Nakon prvog predavanja slijedi nagradni zadatak, a najbolji dizajner će dobiti novi MacBook!

DUMP poziva sve zainteresirane dizajn entuzijaste da se pridruže još jednom nezaboravnom ciklusu i obogate svoje znanje. 

Saznaj više detalja o ciklusu i  sadržaju predavanja na dump.hr i društvenim mrežama @dumpovci

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti