Drugi Tinel Meetup za sve ljubitelje grafičkog dizajna

Nakon uspješnog prvog Tinel Meetupa, gdje je gostovao osnivač Syliusa Paweł Jędrzejewski , Locastic priprema poslasticu za sve ljubitelje grafičkog dizajna u Splitu i okolici.

Sljedeći gost meetupa je Nemanja Jehlička, osnivač grafičkog studija Lorem Ipsum iz Beograda , koji se specijalizira za grafički dizajn, tipografiju i ilustracije. Diplomirao je 2000. Godine u Parizu, na Lycee Technique Auguste Renoir fakultetu grafičkog dizajna. Nemanja je radio na poziciji Art Directora u nekoliko renomiranih tvrtki poput FullHouse Ogilvy, Peter Gregson Studio i Unibrand Communications , prije nego je osnovao vlastiti studio Lorem Ipsum, na čijem je čelu od 2013. Godine.

Drugo izdanje Tinela je na rasporedu u četvrtak, 27.7, a Nemanja će održati predavanje na temu: “ Whatever you think, think the opposite – Design as a beautiful error” . S obzirom da je dosta vremena proveo u istraživanju grešaka u radnom procesu. Taj naizgled mali trenutak u radu često znači prekretnicu do konačnog rezultata, a te spontane greške čine granicu da dizajn nije samo tehnička disciplina, već i umjetnička.

Kroz predavanje Nemanja će demonstrirati nekoliko case study i work study mini-radionica, a sve nejasnoće otkloniti će nakon predavanja u vremenu za pitanja i odgovore (QA session).

Kao i za prvi Tinel, uz odlično predavanje posjetitelji mogu uživati u delicijama sponzora. Dobartek.hr će se pobrinuti za ukusnu hranu, Biberon Cakes je zadužen za deserte, a tokom cijelog eventa možete se okrijepiti Barba pivom iz LAB Split Craft pivovare.

Ulaz na Tinel Meetup #2 je slobodan, ali potrebno je potvrditi dolazak na stranici eventa.

Event info

Datum: ​27. Srpnja 2017.
Početak​: 18:00h
Lokacija:​ Locastic HQ – Lovački put 7, 21000 Split

Tinel Meetup #2 – Agenda

 • 19:00 — 18:30
  Otvaranje eventa, networking
 • 19:30 — 19:45
  Uvodni govor: Antonio Perić – Mažar (suosnivač i CEO Locastica)
 • 19:45 — 20:30
  Nemanja Jehlička : Whatever you think, think the opposite – Design as a beautiful error”
 • 20:30 — n/a
  Kraj predavanja, networking

Pridružite nam se na drugom izdanju Tinel Meetupa i iskusite dobra predavanja u okruženju dnevnog boravka!

Podijeli

O autoru

Startup.hr

Misija udruge je biti neovisna središnja institucija kroz koju splitska tehnološka zajednica ostvaruje svoje opće interese. Vizija udruge je da tehnološki sektor bude najznačajnija gospodarska aktivnost u Splitu.