Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Dizajnerska radionica za djecu i mlade: Grad u budućnosti

Split Tech City

Split Tech City

16.09.2019.

Suradnjom splitske Umjetničke akademije s Hrvatskim dizajnerskim društvom, a uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita, u našem se gradu održavaju besplatne kreativne radionice za djecu i mlade, nazvane “Dizajnerska početnica”.

Program je to kreativnih radionica pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljima programa, polaznice i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice.

Sljedeća će se Početnica održati 28.9.2019. od 10-12 sati u sklopu Europske noći istraživača na Umjetničkoj akademiji; sudionici i sudionice će kroz spekulativni dizajn promišljati gradove i život u bliskoj budućnosti.

Ova besplatna radionica prilagođena je djeci i mladima od 7. razreda osnovne škole do 4. razreda srednje škole, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

Radionicu će održati Mate Žaja u prostorima Umjetničke akademije (Zagrebačka 3).

Broj sudionika/ca je ograničen, a prijave su obvezne na dizajnerskapocetnica@umas.hr do petka, 27.9., u 17 sati.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti