Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Dizajnerska početnica: Vizualni identitet super junaka

Split Tech City

Split Tech City

20.01.2020.

Suradnjom splitske Umjetničke akademije s Hrvatskim dizajnerskim društvom, a uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita, u našem se gradu održavaju besplatne kreativne radionice za djecu i mlade, nazvane “Dizajnerska početnica”.

Program je to kreativnih radionica pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja. Kroz teme koje dizajneri-mentori odabiru u suradnji s voditeljima programa, polaznice i polaznice se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna, ne samo kao vizualne djelatnosti, već i kao alata za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice.

Sljedeća će se Početnica održati 25.1.2020. od 10-12 sati na Umjetničkoj akademiji.

Ovog puta tema je “Vizualni identitet super junaka”; polaznici će se upoznati s temom brenda i vizualnog identiteta kroz superjunake. Odabranom superjunaku će osmisliti brend i njegov identitet prilagoditi novoj djelatnosti: Hulk – fitness trener, Catwoman – veterinarka…

Ova besplatna radionica prilagođena je djeci od 5. do 8. razreda osnovne škole, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo.

Radionicu će održati Eleonora Matijašević u prostorima Umjetničke akademije (Zagrebačka 3).

Broj sudionika/ca je ograničen, a prijave su obvezne na dizajnerskapocetnica@umas.hr do petka, 24.1., u 17 sati.

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Povezane novosti