Kupi ulaznicu i sudjeluj na trećem Split Tech City Festivalu!


Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Radionica za srednjoškolce: Dizajn letteringa za filmski plakat

Split Tech City

Split Tech City

06.06.2022.

Dizajnerska početnica iz radionice u radionicu nudi zanimljiv sadržaj djeci i mladima.

Ove kreativne radionice pod vodstvom profesionalnih dizajnera iz različitih područja djelovanja omogućuju im da se na način prikladan svom uzrastu upoznaju s osnovama dizajna.

Djeca i mladi se upoznaju s dizajnom ne samo kao s vizualnom djelatnošću, već kao s alatom za kreativno, konceptualno i kritičko promišljanje svakodnevice.

Dizajnerske početnice su prilagođene svim zainteresiranima, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo. Radionice su besplatne, a broj sudionika je ograničen.

Oblikovanje slovnih znakova

Sljedeće izdanje Dizajnerske početnice održat će se u subotu, 11.6., od 10 do 12 sati, u prostorijama Umjetničke akademije u Splitu (Zagrebačka 3).

Radionica naziva “Dizajn letteringa za filmski plakat” namijenjena je srednjoškolcima.

Održava se s ciljem istraživanja slike riječi, mogućnosti i slobode oblikovanja slovnih znakova unutar letteringa.

S obzirom na to da su filmovi tema radionice, polaznici će sami odabrati filmski naslov prema kojem će tehnikom kolažiranja izraditi/dizajnirati svoj lettering.

Prijave se primaju do petka, 10.6., u 17 sati slanjem maila na dizajnerskapocetnica@umas.hr.

Voditelj radionice je Matija Sandrić.

Dizajnerska početnica održava se kao dio aktivnosti u sklopu UMAS25 pod organizacijskom palicom Umjetničke akademije u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom i uz financijsku potporu Ministarstva kulture i Grada Splita.

Ostala nadolazeća događanja pogledaj u našem Kalendaru!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti