Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Digitalna volonterska zajednica: Održana edukacija o online alatima za rad na daljinu

Split Tech City

Split Tech City

15.12.2022.

U sklopu projekta Digitalna volonterska zajednica, 14.12.2022. održana je edukacija “Online alati za rad na daljinu”, namijenjena organizacijama civilnog društva.

Edukaciju je organizirao Split Tech City, a održao ju je Bojan Islamović, voditelj projekata i konzultant s gotovo 20 godina iskustva rada na informatizaciji i vođenju projekata.

Sudjelovalo je ukupno 17-ero predstavnika različitih organizacija civilnog društva, koji su u ovom ​​digitalnom edukacijskom programu dobili uvid u najbolje alate i aplikacije za jednostavniju, efikasniju i bržu poslovnu komunikaciju.

Cilj projekta Digitalna volonterska zajednica je mapirati poslovne procese i razviti nove digitalne alate za organizaciju volonterskih aktivnosti te razviti i provesti niz edukacijskih programa koji bi podržali transformaciju OCD-ova kao modernih digitalnih organizacija.

Nositelj projekta je STARTUP – Udruga za poticanje i razvoj IT sektora Splita i regije, a partneri Zaklada za istraživanje, razvoj i inovacije, Udruga maslinara Kaštela „Mastrinka“ i Udruga za djecu, mlade i obitelj „Mali koraci“.

Projekt se provodi od 31.3.2022. – 31.5.2023. (razdoblje provedbe: 14 mjeseci).

Ukupna vrijednost projekta je 462.648,00 kuna, od čega je sufinancirano 393.250,80 HRK iz Europskog socijalnog fonda te 69.397,20 HRK iz državnog proračuna.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost STARTUP – Udruge za poticanje i razvoj IT sektora Splita i regije 

Više informacija o EU fondovima: www.esf.hr I www.strukturnifondovi.hr

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti