Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Split State of Mind by Split Tech City: Sudjelujemo u programu Dana komunikacija u Rovinju!

Split Tech City

Split Tech City

05.04.2024.

Naša suradnja s Danima komunikacija prelazi na viši nivo – ove godine sudjelujemo u programu organiziranjem Split Tech City panela! 

Nakon što smo na lanjsko izdanje poslali Piniju Poljaković kao STC izaslanicu kako bi “ispipala teren” te na Split Tech City Festivalu ugostili Dunju Ivanu Ballon, direktoricu Dana komunikacija, HURA-e i IAB-a Croatia, dobili smo priliku kakva se ne propušta. 🙂

Splitska delegacija u Rovinju

Naime, Dunja i njena DK ekipa pozvali su nas da organiziramo panel raspravu na ovogodišnjem izdanju;

Dani komunikacija održavaju se od 11. do 14. travnja 2024. u hotelu Lone u Rovinju.

Ovaj cijenjeni festival tržišnoga komuniciranja i kreativnosti svake godine okupi nekoliko tisuća sudionika i izdvoji najbolje od najboljega za domaće kreativce, dizajnere, komunikatore, marketingaše, digitalce, medije i druge komunikacijske profesionalce.

Poziv smo rado prihvatili i bacili se na osmišljavanje cijelog koncepta. Očekivano, i ovu smo priliku odlučili iskoristiti za isticanje Splita u najboljem svjetlu!

Na panel raspravi ‘Decentralized Dialogues: Split State of Mind by Split Tech City’ kao panelisti će sudjelovati Luka Šipić (Vrh komunikacije), Toni Miličević (Locastic) i Romana Ban (Split Tech City), dok će moderatorica biti Pinija Poljaković (Art Media).

Ova panel rasprava održat će se 13.4. (subota) s početkom u 10.45 u dvorani DK LLLounge.

Grad slučaj?

Grad Split je zadnjih desetljeća u medijima često etiketiran kao “grad slučaj”, što je dovelo do negativne percepcije velikog dijela javnosti, posebno izvan Splita.

Ima li istine u tim navodima? Kako na ovu temu gledaju marketinški i komunikacijski stručnjaci koji žive i rade upravo u svom rodnom gradu – Splitu? 

Je li Split uistinu idealno mjesto za postizanje privatne i poslovne ravnoteže? Ima li grad pod Marjanom kapaciteta i potencijala za postati poželjna destinacija za konferencijski turizam?

Kolika je uloga oglašavanja i kvalitetne komunikacije za prenošenje slike o Splitu kao grada s jakom kulturnom i kreativnom scenom?

Što se promijenilo posljednjih 10 godina i radi li itko išta u tom Splitu ili se samo piju kave na suncu?

Naš bi se panel ukratko mogao opisati kao “splitsko stanje (b)uma – jučer, danas, sutra”.

Veselimo se ovom panelu, ali i aktivnom sudjelovanju na uistinu bogatom programu koji sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Više informacija o programu i ulaznicama pronađi na danikomunikacija.com!

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti