Split Tech City je zajednica sastavljena od tvrtki, udruga, institucija, meetupa i pojedinaca koji su posvećeni razvoju tehnološkog sektora u Splitu i regiji.

Postani član

Brodoto u Splitu organizira Crowdfunding for Startups meetup 

Split Tech City

Split Tech City

06.11.2023.

Ekipa, evo događaja za sve startupe i startup-entuzijaste iz Splita i okolice!

Split će ovog četvrtka ugostiti Niku Klanšeka, slovenskog crowdfunding gurua, koji će s prisutnima podijeliti svoje savjete i trikove za uspješno vođenje crowdfunding kampanje, ali i odgovoriti na sva pitanja iz publike.

Ne propusti Crowdfunding for Startups meetup 9.11. (četvrtak) u 19 sati u The Works Coworkingu!

Zašto Niku uopće možemo nazvati guruom? Iz više razloga! Za svoj prvi projekt FlyKly – Smart Wheel skupio je 700.000 dolara, a drugim projektom Smart Ped prikupio je 385.000 eura – sve kroz crowdfunding kampanje. Dakle, očito nešto radi kako treba!

Niko trenutno vodi konzultantsku tvrtku BizMe, koja je savjetima pomogla više od 200 crowdfunding projekata, prikupivši ukupno više od 40 milijuna dolara. Kao mentor redovito pomaže startup tvrtkama u razvoju njihovih poslovnih, investicijskih i marketinških strategija.

Možda će i tvoj startup Niko lansirati u orbitu! Bilo da imaš startup, gotov proizvod ili pak samo ideju –

na ovom događaju naučit ćeš mnogo o predstavljanju svojih ideja, marketingu i pripremi crowdfunding kampanja.

Sve su to vještine koje ti mogu koristiti i u drugim područjima poslovanja! Jedino što trebaš učiniti, osim prisustvovanja samom događaju, je – prijaviti se.

To će pomoći organizatorima – našim prijateljima iz Brodota, zagrebačke social impact agencije koja ima dalmatinsko srce – pripremiti odgovarajuću količinu pića za networking i popis vaših pitanja na koje će Niko odgovoriti. Brodoto tim će također biti prisutan na događaju kako bi podijelio vlastita crowdfunding iskustva.

Prijavi se i vidimo se u četvrtak u 19 sati u The Works Coworkingu!

P.S. Ako želiš nekoga gnjaviti s hrpom pitanja o ovom događaju, slobodno nazovi Michaela Freera (+385 91 605 15 87).

Podijeli


O autoru:

Split Tech City

Split Tech City prvo je formalno udruženje splitske tehnološke zajednice, u koje su uključene tvrtke, udruge, institucije, meetupi i pojedinci.

Pretplati se Pretplati se

Povezane novosti